Oroszországban vagy Mexikóban él jobban egy átlagos ember?
8
nemtudom biztos valamelyik koksz kartellnek dolgoznak,amiért az életükkel fizetnek sok esetben ha belefutnak egy szintén drogterjesztéssel foglalkozó rivális brigádba
Gulf Cartel vagy Los Zetas, lehet választani
Sokan bedolgoznak nekik nők meg gyerekek is a pénzért de nekik sincs kegyelem ha elkapják egymást: a 13 gyerekeknek is átvágják a nyakát késsel a nőknek meg a fejébe fejszét csapnak. Pedig fel vannak fegyverezve lőfegyverekkel de nem használják őket kivégzésre.
Ez már síma kegyetlenkedés mindkét részről
És ha megfognak akkor imádkozz a gyors halálért mert jóval "választékosabbak" ezen a téren mint az iszlamista arabok
12
Az furcsa,itt sok olyat olvastam,hogy elég jól élnek
14
Köszi így értem C:
Szóval a társadalmi osztálytól is sok függ
Biztos hogy nem élnék Mexikóba.
Ha olyan jó az élet ott, miért kell kerítés az amerikai határra.
Még az USAba se élnék szívesebben melosként mint Magyarországon. Ott is csak a felső középosztálynak jó meg az elitnek. A többi kb. harmadik világ életszínvonalán él.
Mexikó és latin amerika a legrosszabb helyek a világon. Talán még Indiai is jobb, mert ha szegény is, nem annyira erőszakos.
18
Durva,azt néztem,hogy Magyarországot és a környező országokat is jelentősen fejlettebnek írja mint Oroszországot és Mexikót
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!