Argentínában,hogy lehet nyomor ha európai szinten is fejlett ország?
Szerbiaban nem voltam eddig, a cseh, szlovak, roman, a regi jugoszlavia darabokra esett orszagaiban is ugyanolyanok.
Spanyolorszagban es Portugaliaban sincs lenyeges kulonbseg.
Ausztriaban, Svajcban nem lattam olyan tipusu nyomornegyedet, mint ami jellemzo a tobbi orszagra, de hajlektalanokat lattam, azok pont ugy elnek, mint barhol mashol a hajlektalanok.
Nemetorszagban elesen elvalik a "keleti" volt NDK es a "nyugati" a volt NSZK.
Olaszoknal - habar sohasem volt az orszag kettevalasztva -, szinten lenyegesen kulonbozik eszak es del.
Japanban vannak szegenyebb es gazdagabb kornyekek, de sem hajlektalant, sem nyomornegyedet nem lattam, pedig videki utjaink is voltak.
Peruban, egy-ket kornyeket leszamitva a varosokban, nem is latsz mast, csak nyomornegyedet. Viszont a legszebb orszag. Imadom! (lehet, hogy azert, mert ott irtozatosan gazdagnak szamitanek :D :D :D )
12
Spanyolországban vannak nyomornegyedek? :O
Merre?
Peldaul Madridban, Barcelonaban.
Legyen a Gugli a baratod, es ird be, hogy Spain slum, es latni fogsz jonehanyat.
A spanyolok - ugyanugy, mint a magyarok - megprobaljak eltuntetni a zavaro latvanyt, de ettol a problema nem szunik meg. Attol, hogy hoznak egy torvenyt, hogy tilos az utcan aludni, attol nem lesz a 60ezer hajlektalannak lakasa. Attol, hogy buldozerekkel "megtisztitanak" egy kornyeket, attol nem lesz konnyebb eletuk a nyomorgoknak.
Sajnalom, hogy minden kulfoldon jaro turista minden orszagban csak a csillogast nezi meg, aztan kozli, hogy "neeeeeem, a spanyoloknal nincsenek nyomortanyak...en voltam ott, es nem lattam egyet sem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!