Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Argentínában,hogy lehet...

Argentínában,hogy lehet nyomor ha európai szinten is fejlett ország?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 01:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szerb,román és cseh nyomornegyedek milyenek?
2020. aug. 2. 03:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerbiaban nem voltam eddig, a cseh, szlovak, roman, a regi jugoszlavia darabokra esett orszagaiban is ugyanolyanok.

Spanyolorszagban es Portugaliaban sincs lenyeges kulonbseg.

Ausztriaban, Svajcban nem lattam olyan tipusu nyomornegyedet, mint ami jellemzo a tobbi orszagra, de hajlektalanokat lattam, azok pont ugy elnek, mint barhol mashol a hajlektalanok.

Nemetorszagban elesen elvalik a "keleti" volt NDK es a "nyugati" a volt NSZK.

Olaszoknal - habar sohasem volt az orszag kettevalasztva -, szinten lenyegesen kulonbozik eszak es del.

Japanban vannak szegenyebb es gazdagabb kornyekek, de sem hajlektalant, sem nyomornegyedet nem lattam, pedig videki utjaink is voltak.

Peruban, egy-ket kornyeket leszamitva a varosokban, nem is latsz mast, csak nyomornegyedet. Viszont a legszebb orszag. Imadom! (lehet, hogy azert, mert ott irtozatosan gazdagnak szamitanek :D :D :D )

2020. aug. 3. 00:40
 13/14 A kérdező kommentje:

12

Spanyolországban vannak nyomornegyedek? :O

Merre?

2020. aug. 7. 01:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Peldaul Madridban, Barcelonaban.

Legyen a Gugli a baratod, es ird be, hogy Spain slum, es latni fogsz jonehanyat.

A spanyolok - ugyanugy, mint a magyarok - megprobaljak eltuntetni a zavaro latvanyt, de ettol a problema nem szunik meg. Attol, hogy hoznak egy torvenyt, hogy tilos az utcan aludni, attol nem lesz a 60ezer hajlektalannak lakasa. Attol, hogy buldozerekkel "megtisztitanak" egy kornyeket, attol nem lesz konnyebb eletuk a nyomorgoknak.

Sajnalom, hogy minden kulfoldon jaro turista minden orszagban csak a csillogast nezi meg, aztan kozli, hogy "neeeeeem, a spanyoloknal nincsenek nyomortanyak...en voltam ott, es nem lattam egyet sem..."

2020. aug. 8. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!