Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elmondaná nekem valaki részlet...

Elmondaná nekem valaki részletesen mikor a Word Trade center összeomlott tényleg megalt valami sorozatgyilkos???

Figyelt kérdés
Tehát el tudná nekem mondani valaki részletesen a word trede center katasztrofát hogy miért is történt vagy mi lehetett akkor new yorkban ?? Vagy miért történt ez az egész Véleményetek szerint??? Részletesebb válaszokat értlemesebb válaszokat várok !
2020. júl. 18. 22:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14%
Amerika megtervezett magának egy terrortámadást. Az egész azért volt, hogy neki tudjanak menni Afganisztánnak meg Iraknak. Kellett az olaj, a pénz, a cuccok stb.
2020. júl. 18. 22:50
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem amerika tervezte én nem tudom ,de szerinted a saját népjét megölné???
2020. júl. 18. 22:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Terroristák akik a gépen ültek?? azokkal mi ahelyzet??
2020. júl. 18. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
5%

Igen,kellett egy háborús ok,plusz ok megöletni Bin Ladent,akit történetesen a CIA pénzelt.Az amerikai elnök nyakig benne volt.Raadásul jó biztosítási pénz járt a leomlott ikrek után.

A pentagonba se utasszállító ment bele...

Ilyen acélépületek nem omolnak össze így attól,hogy egy repülő nekimegy.A nyomokat,bizonyítékokat is szépen eltüntették,kinek nincs vaj a füle mögött,az nem tüntet el bizonyítékot.Szokásuk volt az amerikai elnököknek azt hangozatni a nép felé,hogy nem akarnak háborúzni.Á ...pont ellenkezőleg.Még Obama is azzal hülyítette a népet.

Tudom most konteósnak fognak nevezni,de nem érdekel.

2020. júl. 18. 23:00
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván haltak meg terroristák,de nem hiszem,hogy annyi,mint amennyit közöltek.

Amerika a saját népjét megölné? Hát nem az egész népet ölte meg,de ennyi veszteség mit számít az olajért cserébe,plusz érdekük volt,hogy az olaj dollár pénznembe legyen eladva.

2020. júl. 18. 23:10
 6/21 anonim ***** válasza:
34%

World Trade Center-nek írjuk. Ha nem Amerika tervezte, akkor a nemzetközi háttérhatalom. Mindenesetre szépen felrobbantották a két tornyot.

https://www.youtube.com/watch?v=ETy6KHfNaIk#t=40m22s

https://www.youtube.com/watch?v=BVIHKvjRyiE

2020. júl. 19. 00:45
 7/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem a gépeket alapból eltérítették és tényleg terrortámadás volt. Azt nem szervezték meg. Szerintem tudtak róla, hogy mit akarnak és hagyták. Mellé rá segítettek pár bombával, hogy ledőljön az épület. És ráadásul előtte kiürítették és csak minimális létszám volt.
2020. júl. 19. 02:47
 8/21 anonim ***** válasza:
45%
Az USA szervezte az egészet. Több érvet írtak már emellett, én még azt tenném hozzá, hogy a nagykutyák közül egy sem volt bent aznap a WTC-ben. Vajon miért?
2020. júl. 19. 08:05
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Sokan hisznek miszerint szándékos robbantás történt, azonban ezt józan ésszel lehet cáfolni.

Van egy teória miszerint a földszinten vagy valamelyik alsó szinten felrobbanttották az épületek tartószerkezeteit, azonban a felvételeken jól látni, hogy az egyik épület belső magja (amit elvileg felrobbantottak) kb 250-300 méteres magasságig még állt vagy 5 másodpercig az összeomlás után, itt van róla egy kép: [link]

Tehát ebből következtethető hogy az épület felülről indult meg lefelé.

Sokan jönnek a "kerozin nem olvasztja meg az acélt" kifejezéssel, azonban nem veszik számításba a hőtágulást. Az épület többezer darabból áll, a hőtágulás idővel elmozdíthatta a tartószerkezet részeit ami miatt odáig gyengüld az épület hogy összeomlott a felső pár szint amit az alsóbbak már nem tudtak megtartani.

Szerintem így reflexből kijelenteni hogy Amerika volt hülyeség, akkoriban számos csoportnak érdekében állt megtámadni Amerikát. Az Al-kaida csak egy ilyen, de lehetett Kína vagy Észak-korea is, a kilencvenes években például több merényletet is hajtott végre Észak-Korea, például repülőgépet is robbantottak fel a levegőben.

2020. júl. 19. 09:06
 10/21 anonim ***** válasza:
92%

"a nagykutyák közül egy sem volt bent aznap a WTC-ben"

Miért szerinted ott is laknak vagy mi? Kora délelőtt történt a támadás, a legtöbb ember még be sem ment dolgozni.

2020. júl. 19. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!