Tibetbe eljutni mennyire drága?
Figyelt kérdés
Sok ilyen filmet láttam már, hogy a főhős felmegy a hegyekbe, hogy jól kitisztuljanak a gondolatai, új emberként nézhessen szembe a gondjaival.. Én is szeretnék úgy megvilágosulni mint a Batman meg a Brad Pitt. De sajnos nincs sok pénzem, portás vagyok és a fizetésem elég kevés. Külföldön még csak Romániába és Ukrajnába voltam eddig, mert a mamám oda valósi. Hogy volna esélyem eljutni oda? Nyelvtudásom nulla.2020. júl. 6. 06:09
2/8 anonim válasza:
Menj el Kirgizisztánba. Az is szép, de lényegesen olcsóbb.
4/8 anonim válasza:
Körülbelül 1500 dollár/fő 5 nap. Ebbe nem számítva a repülőjegyet.
5/8 anonim válasza:
Drága, de nem hiszem, hogy beengednek. Szerintem még mindig zárt övezet.
6/8 A kérdező kommentje:
Volna rá esély, hogy Lámával is találkozhassak? Esetleg körbevezessen a templomában?
2020. júl. 6. 13:02
8/8 anonim válasza:
Lehet menni,de csak szervezett csoportosan. Nem mintha lenne sok pénzem,de előnybe tartom amiket én tudok megszervezni. De egyszer szívesen elmennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!