Sajnálod a régi (1991 előtti) Jugoszlávia széthullását vagy inkább örülsz neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 10:34
11/15 anonim válasza:
Az ottani magyarságnak mindenképpen jobb volt a régi soknemzetiségű Jugoszláviában élni, mint egy nacionalista, háborúk által tönkretett kis-Szerbiában.
12/15 ICH BIN válasza:
"Az ottani magyarságnak mindenképpen jobb volt a régi soknemzetiségű Jugoszláviában élni, mint egy nacionalista, háborúk által tönkretett kis-Szerbiában."
Bocs de szerintem ez nem így van mivel Szerbiában élnek még szlovákok,horvátok,és a szerbek jobban utálják a horvátokat az 1992-1995-ös háború miatt mint a magyarokat, akkor nem adták meg volna az autonómiát az ott élő magyaroknak.
13/15 anonim válasza:
Én anno éltem Jugoszláviában... És sajnáltam is hogy felbomlott...
14/15 anonim válasza:
Én Szerbiában élek, és sajnálom h szétbomlott.
15/15 anonim válasza:
Tudjátok mit? RETKES MAGYAROK!!!! gusztustalanok vagytok a ku***rva cigányaitokkal egyetemben. tise vagytok jobbak okádék kis pondrók. ennyi. és akkor nem csak más utálja a szerbeket én meg akkor a magyarokat .. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!