Ha a fehérek kizsákmányolják a feketéket akkor miért van ennyi szegény vagy nyomorban élő fehér?
Hát itt nincs sok fekete akit ki lehetne zsákmányolni 🤣
Na de ha lenne, gondolod mindenkinek jutna?
Aztán a fehérek nem zsákmányolják ki egymást?
Most volt műszak váltás sok helyen meg lehetne kérdezni a haza fele tartó munkásokat....
3-as de Magyarországon is voltak tüntetések meg ugye úgy hírdették,hogy a fehérek zsákmányolják ki a feketéket és ezért nem értettem
2-es Afrika elvileg azért ilyen mert a fehérek kizsákmányolták
Abban van is valami, hogy Afrikából szaré hugyé elhordják a gyémántokat, meg sok más ásványkincset. Olcsóbb egy ottani csoportot megfizetni, hogy AK -val kifossza, szolgasorba kényszerítse a saját társait, mint napi árfolyamon euro milliárdokért megvenni.
Csak ezt pont nem mi magyarok csináljuk.
Az meg hogy ki miért tüntet maga tudja, de a gyárakban is van olyan, hogy leállnak szolidaritásból, meg nálunk is van hogy lengyelek tüntetnek, pedig nem hiszem el, hogy náluk nincs semmi tennivaló.
LOL!
"Miért mondják, hogy globális felmelegedés folyik, mikor én fáztam tegnap este 5-kor? :( "
# 2 LOL
Alig van afrikai ország, amit nem gyarmatosítottak, némelyik a mai napig fizeti a gyarmatosítási adót, miről beszélsz? miért vagy buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!