Trump miért nem veti be a hadsereget?
"Aki nem ért a szép szóból bizony szájba kell vágni...."
Épp ezt teszik a BLM-esek a rendszerrel :p Szóval ennek tipikusan az a vége, hogy mindenki szájon akar vágni mindenkit.
Ami a kérdést illeti, Trump pont leszrja, neki csak a saját hatalma számít.
Trumpnak most nagyon óvatosan kell egyensúlyoznia, hiszen a tagállamoknak van egy bizonyos szuverenitása amit az elnök sem sérthet meg, a kormányzókon átlépve - mert akkor éppen hogy maga ellen hangolná az ott élőket.
Sajnos meg kell várnia azt, amikor az adott helyen élőknek lesz elege és kérik az elnök közbeavatkozását. Ehhez meg idő kell és még nagyobb pusztítás.
A demokrácia ezt jelenti, mindenkinek joga van hülyének is lennie és a saját életét is tönkre tennie. Ha idő előtt kivezényelné a katonaságot azzal automatikusan elveszítené az őszi elnökválasztást.
Mert pont az a céljuk az antifáknak és az őket pénzelőknek.
Láttam Trump oldalán,hogy írta 10 év börtön fog járni a rongálóknak és rakott is fel listát az elitéltekről.
Szerintem ez kell,börtönt nekik,bár én egy tányér ételt sem adnék nekik a börtönbe.Dolgozzanak ott ingyen!
Csak az a baj, hogy a rongálást gondolom az állam ki fogja fizetni. És miből? Abból amit az emberek adóztak.
Szerintem a hadsereg lenne a legjobb megoldás, mint 92-ben, igaz hogy áldozatokkal, de pár nap alatt leverték a zavargásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!