A migránsok macskát főznek az utcán. Ilyenkor miért nem tíltakoznak a liberálisok? (CLM)
A hely Olaszország, Camiglia Marittima nevű város. Egy hölgy kamerára vette, amikor egyszerűen egy migráns tüzet rak a járdán, mindenféle deszkákból, majd egy macskát forgat rajta, ami már eléggé szenes szerencsétlen.
Miért nem tíltakoznak, hogy olasz macskát sütnek az utcán a migránsok ? Lehetne catlivesmatter mozgalom?
"Az én szememben a macskaevés semmivel nem rosszabb, mint a csirke meg a disznóevés, vagy a nyúlhús evése, egyszerűen csak kulturálisan másabb, nálunk macskát enni egyszerűen nem szokás, de attól még ugyanolyan döglött állat, mint bármi más, amit mi megeszünk (ti, én nem)."
Tehát ha az imádott migránsaid esznek macskát, az rendben van, de ha az általad gyűlölt fehér férfiak esznek akár disznót vagy csirkét, az undorító és gonosz dolog.
"Az én szememben a macskaevés semmivel nem rosszabb, mint a csirke meg a disznóevés, vagy a nyúlhús evése, egyszerűen csak kulturálisan másabb, "
Közben meg amikor a csürhe szétdobálta a kapott szendvikcseket akkor ordítozva háborogtatok, "mer' disznajhús"! Az ilyen kultúrha, amit ezek demonstrálnak a világra sem lenne való, nem még európába.
"Ilyenkor miért nem tíltakoznak a liberálisok?"
Mert a macska náci volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!