A fidesznek honnan van ennyi videója tüntető rabló migránsokról ?
A koronavírus kapcsán egy hónappal ezelőtt ráakadtam egy fideszes facebook oldalra .
Egy csomó olyan videó volt fent ahol migránsok tüntetnek ,randalíroznak
Ezekhez a videókhoz mindig azt írták hogy mostanában történtek .
Két ilyen videót elküldtem a holland jó barátomnak hogy náluk elvileg milyen zavargások voltak
Az első reakciója az volt ,hogy mi a franc ez a vidó .
Azt mondta hogy ez a videó ezer éves és szerinte nem is hollandiában készült
És azt mondta hogy mostmár komolyan elkezdi követni a hazai politikát mert nem akar több ilyen videót látni .
Meg mondta hogy most munka miatt sokat kerékpározik hollandián belül a török csapatásával és minden rendben van
Hollandiáról nem tudok, de franciaországból pl a rendőrök szivárogtatnak ki migránsgettókból videókat, mert elviselhetetlen amit ott átélnek, a kormány, vagy inkább a média cenzúrázza a híreket.
Ugyan ez van Bécsben, csak kevésbé rossz a helyzet, nővéremék kint élnek.
Aztán Swédországban.
Az az igazság, hogy az, hogy rádsütik hogy fasiszta, vagy nácivagy, csak mert főlszólalsz a migráció ellen, vagy mert arról beszélsz, hogy milyen arányban fordulnak elő bűnesetek köztük, az elég elrettentő erő.
Újságírói, vagy politikai karriert az ilyen simán kettétör.
Kedves utolsó én nem azt mondtam hogy orbán viktor hamisította .
Csak azt mondtam hogy a hír hamis
Egyépként még ne tudd jobban hogy ott mi van egy holland embernél mert nem élsz ott
Köszönöm mindenkinek a választ
Nem pontoztam le senkit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!