Már lőnek a Trump ellenes tüntetőkre, a fegyverpárti republikánusoknak ennyire nem tetszik a tüntető tömeg?
Amerikában mindenkire lőnek. Fordítva is lennének tüntetések. Hiába sipákolnak most már ez a gelyzet fordítva is így lenne. Amúgy mit vártak közép észak és dél amerikában rengeteg embert magárahagytak mintha selejtesek lennének ráadásul klinton meg a kávézgató városi liberálisok lerasszistázták őket. Szerintem még egy igazi demokrata is trumpra szavazott.
Na mindegy az amcsi rendőrök elöször agyonvernek aztán megkérdezik hogy mit szeretnél jogod van hallgatni.
Na mindegy az amcsi rendőrök először lelőnek aztán megkérdezik hogy mit szeretnél jogod van meghalni.
FIFY
3-as,mindennek két oldala van:
Szörnyű ami történik,viszont mindkét fél azért cselekszik,mert fél valamitől.Ezt meg kell érteni és csak utána ítélkezni.
Az Index gyüjteménye után én is TRUMP ra szavaztam volna! :D
Végre egy tökös vezető, remélem nem lesz hozzá hülye, hogy megcsinálja!
6-os,igen,mert most egy olyan vezető került hatalomra,aki teljesen az ellentétét képviseli a nézeteinek,és egy ilyen ember dönt a sorsáról.Ők nem olyan birkák,mint mi,hogy csendben tűrnek.
Egyébként a tegnapi tüntetés teljesen békésen ért véget.Az,hogy páran átmentek szélsőségekbe még nem jelenti azt,hogy mindenki ezt a fajta tiltakozási formát részesíti előnyben.A közösségi oldalakon is a békés tüntetésekre buzdítanak az emberek nem a rongálásra.
#8: "Ők nem olyan birkák,mint mi,hogy csendben tűrnek."
Ha Clinton győzött volna, és a trump szavazók tüntetnének akkor őket meg erőszakos, antipacifista, rasszista csőcseléknek kiáltanád ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!