Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ezek a fehérbőrű szinkronszíné...

Ezek a fehérbőrű szinkronszínészek önszántukból ilyen primitívek vagy fizet nekik a baloldal, hogy provokáljanak?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jún. 27. 12:52
1 2 3 4
 21/33 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
29%
Melyik részét nem érted? Segítek, tényleg.
2020. jún. 27. 16:12
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan összekaptatok egy ekkora baromságon, jézusom. Nagy az isten állatkertje. Még jelentsétek fel egymást mert a nagyapáitok hetven éve molesztálták egymást
2020. jún. 27. 16:17
 23/33 anonim ***** válasza:
71%

Hát, a BLM hisztinek akkor meg is van a kézzel fogható, hosszú távon ható eredménye, valóban lesz egy hatalmas rasszizmus az amcsiknál.

A fehérek majd nem fognak más bőrszínű karakterek hangjaként megszólalni. Eddig éppen az volt a lényeg, hoyg fehér színészként nem foglalkozott azzal hogy nem fehér a karakter aminek a hangját adja, aminek a bőrébe bújik, nem bánta, hisz nem volt ellenére. Most majd nem teszik meg.

Bravo BLM, a rasszizmust sikerült ott is előszedni és gerjeszteni, ahol eddig nem volt!

2020. jún. 27. 16:26
 24/33 A kérdező kommentje:

Blackface, ha jól tudom azt jelenti, hogy fehérek feketére festik magukat így eljátszva egy fekete karakter szerepét egy filmben vagy színdarabban.

Szerintem ez össze nem hasonlítható azzal, hogy egy fehér szinkronizál egy fekete szereplőt.

Vagy te mit gondolsz erről? Szerinted sértő, ha egy fehér ember szinkronizál egy fekete embert?

2020. jún. 27. 17:17
 25/33 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
25%
A lényeget hagyod ki - mi miatt sértő a blackface? Ha ez megvan, akkor látni fogod, hogy AMERIKÁBAN a kettő ugyanaz a kategória.
2020. jún. 27. 18:09
 26/33 A kérdező kommentje:

Két dolog miatt lehet sértő a blackface szerintem.

1.) Kifigurázza a feketéket és egy fajta karikatúra

2.) Az adott korban elnyomták a feketéket és nem lehettek színészek, így fehérek játszották el a szerepet

Én ezt nem is tagadom, hogy ilyen volt/van, de azt, hogy egy szinkronszínész egy fekete karaktert szinkronizál bármiféle negativitás vagy lealacsonyítás nélkül egy lapon említed a blackface el az iszonyatosan elvakult szélsőségesség és butaság.

2020. jún. 27. 18:57
 27/33 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem szimplán hülyék, mint a seggem.

Ennél többet nem is szánok erre a témára.

2020. jún. 27. 19:57
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha utánanézel annak, hogy ezek a színészek milyen származásúak (mármint a fehér rasszon belül), akkor sok mindent megérthetsz.
2020. jún. 28. 09:46
 29/33 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy következik bármi is bárkinek a származásából?

2020. jún. 28. 10:22
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
#29 Akkor érdemes annak is utánajárnod, hogy kik állnak a fehérellenes rasszista propaganda mögött. Nem a négerek a legfőbb uszítók.
2020. jún. 28. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!