Ezek a fehérbőrű szinkronszínészek önszántukból ilyen primitívek vagy fizet nekik a baloldal, hogy provokáljanak?
Hát, a BLM hisztinek akkor meg is van a kézzel fogható, hosszú távon ható eredménye, valóban lesz egy hatalmas rasszizmus az amcsiknál.
A fehérek majd nem fognak más bőrszínű karakterek hangjaként megszólalni. Eddig éppen az volt a lényeg, hoyg fehér színészként nem foglalkozott azzal hogy nem fehér a karakter aminek a hangját adja, aminek a bőrébe bújik, nem bánta, hisz nem volt ellenére. Most majd nem teszik meg.
Bravo BLM, a rasszizmust sikerült ott is előszedni és gerjeszteni, ahol eddig nem volt!
Blackface, ha jól tudom azt jelenti, hogy fehérek feketére festik magukat így eljátszva egy fekete karakter szerepét egy filmben vagy színdarabban.
Szerintem ez össze nem hasonlítható azzal, hogy egy fehér szinkronizál egy fekete szereplőt.
Vagy te mit gondolsz erről? Szerinted sértő, ha egy fehér ember szinkronizál egy fekete embert?
Két dolog miatt lehet sértő a blackface szerintem.
1.) Kifigurázza a feketéket és egy fajta karikatúra
2.) Az adott korban elnyomták a feketéket és nem lehettek színészek, így fehérek játszották el a szerepet
Én ezt nem is tagadom, hogy ilyen volt/van, de azt, hogy egy szinkronszínész egy fekete karaktert szinkronizál bármiféle negativitás vagy lealacsonyítás nélkül egy lapon említed a blackface el az iszonyatosan elvakult szélsőségesség és butaság.
Szerintem szimplán hülyék, mint a seggem.
Ennél többet nem is szánok erre a témára.
Nem értem, hogy következik bármi is bárkinek a származásából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!