Franciaországban kelet-európai bevándorlók is vannak nagyobb számban mint pl afrikaiak vagy polinézek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 23:47
11/16 anonim válasza:
Miért is érdekelne engem az hogy mennyi a migráns franciaországban?
Neked mi közöd hozzá?
Magadénak érzed az egész fehér európát? Nem kéne, te csak egy magyar vagy.
12/16 anonim válasza:
#11 neked mi bajod van? Korrektül válaszolt a kérdésre és ezért szidod a másikat. Öklözd meg magad az való neked legalább addig sem fogsz itt hülyeségeket írni a szaros ujjaiddal
13/16 anonim válasza:
Neked is hasonlókat ajánlok utolsó.
Úgy látom leírtam a lényeget és azért vagy ilyen ideges.
14/16 anonim válasza:
#13 Válaszolni akartam neked valamit, de látom egyrészt Piros Kalapács már megtette, másrészt meg értelmetlen. Mocskolódáson kívül semmire nem vagy képes.
15/16 A kérdező kommentje:
11-es pedig tényleg így van
A mai lakosság 40 szazaléka bevandorló hátterű az angol wikipedia szerint
Amúgy nyílván mindegy nekem mi van ott csak kíváncsi voltam,hogy mennyi ott a kelet-európai
2020. jún. 27. 17:31
16/16 anonim válasza:
egy egykori világbirodalomban nem tudom miért ilyen meglepő a kevert származású lakosság...
amúgy is nehéz leválogatni, a tengeren túli régiók kb olyanok mint magyarországnak bármelyik megyéje, mégis hajlamosak statisztikák besorolni őket afrikának/délamerikának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!