Franciaországban kelet-európai bevándorlók is vannak nagyobb számban mint pl afrikaiak vagy polinézek?
1-es az nagyon komoly :D
Durva milyen olvasztótégely lehet az az ország
3-as francia életmód alatt miket értettek?
Nekem onnan jött a kérdés,hogy valaki azzal poénkodott,hogy több polinéz van Franciaországban mint Polinéziában :D
Francia életmód: amiket a francia filmeken lehetett látni régebben. szabadság, magas kulturális élet, nők egyenjogúsága, az ételeik, a borkultúra, divat, művészetek, stb. Amit régebben gondolt az ember ha valakire azt mondta hogy ő francia. Ahogy van egy elképzelés arról milyen egy olasz vagy egy brit.
Francia Polinézia lakossága kevesebb, mint 300 ezer fő. Ha azt veszed hogy az eltelt évszázadok alatt bevándorolt polinézek megtarthatták a közösségüket, akkor a 67 millió lakosú Franciaországban, aminek 40%-a valamilyen bevándorló (tehát 26 millió ember), nem nehéz ezt a 300 ezres lakosságszámot megközelíteni.
Te ott élsz utolsó? 40%? Ezt csak úgy kitaláltad vagy fogalmad sincs róla?
Hanyatló nyugat, migránsok, csak a fidesz.
#9 Veled ellentétben én utána néztem. Most rajtad a sor! Nosza, keress rá, olvasd el és írd le ide, hogy akkor mennyi is a francia lakosságban a bevándorlók aránya, milyen az összetétel!
Tudod gugli - beírod hogy Franciaország népesség összetétel stb. aztán olvasol, keresel.
Várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!