Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nincs egy kicsit túlnyomva ez...

Nincs egy kicsit túlnyomva ez a rasszista baromság?

Figyelt kérdés

Tegnap egy ismerősöm a discord szerveren megemlítette, hogy a discord színe fekete, és kapott egy letiltást. Az indok az volt, hogy rasszista megjegyzéseket írogat.

Ma jött a hír, hogy a sakk játék rasszista mivel a fehér kezd. Bárkinek eszébe jutott, hogy rasszista amikor a fehérrel akart kezdeni?

2020. jún. 26. 09:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Általában amiről szó van, arról okkal van szó. Amit a 6. válaszoló felsorol mint jelentéktelen dolgokat az mind igenis komoly. nem tudom, ha őt zaklatták volna szexuálisan, vagy ismerősét, családtagját akkor is ilyen laza véleménye volna, vagy ott van az egész világot érintő klímaváltozás, amibe belepusztulhat a világ ezek mind fontos dolgok, amik jó, hogy bekerültek a köztudatba, ilyen a feketékkel szembeni rasszizmus is az USAban.
2020. jún. 26. 09:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

#11 Ha engem zaklattak volna, családtagomat vagy ismerősömet, akkor nem várok 40 évet azzal, hogy ezt megtoroljam. A Me too kampány éppen azoknak okozott hatalmas kért, akiket valóban zaklatás, bántalmazás ért. Akkora elánnal és olyan mocskosan támadtak meg mindenkit, akit éppen kinéztek maguknak - majd mindenféle bizonyíték nélkül köpködtek és pillanatok alatt el is felejtették utána az egészet, hogy akit valóban sérelem ér, az ma már nem is tud hitelesen előjönni vele.

Nem véletlenül tanítják már az óvodában a farkast kiáltó pásztorfiú meséjét okulásképpen, hanem hogy már gyerekkorban mindenki megtanulhassa, milyen következménye van annak, ha valaki ok nélkül farkast kiállt. Utána már akkor sem hisznek neki ha tényleg baj van.

Ezek a szélsőséges mocskolódó kampányok pontosan annak okoznak a legnagyobb kárt minden esetben, aminek a nevében elméletileg éppen harcolnak.

A klímahisztivel közönyössé tettek egy rakás embert, vérig sértettek olyanokat, akik mindig is úgy élték az életüket, hogy fontos volt számukra a környezet védelme, a természet, reklámfogássá silányították ezt a rendkívül fontos kérdést.

A mostani BLM akciók meg hatalmasra gerjesztik a szembenállásokat és valóban erősítik a rasszizmust, hiszen olyan megbocsáthatatlan tetteket követnek el, amik minden józan embert felháborítanak. Akik addig elfogadták, hogy a bűnnek nincs színe, és a bűnöst meg fogják a hatóságok büntetni, azok között most sokan lesznek, akik látva a hatóságok tehetetlenségét maguk fognak fellépni és bizony, ha a BLM nevében követik el, akkor ők a feketékre fognak miatta haragudni.

2020. jún. 26. 10:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd szóljatok, ha esetleg a kávét pécézik ki, mert fekete...
2020. jún. 26. 10:18
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

# 11 De a feketék elleni rasszizmuson hogy segít ha Winston Churchillt lenácizzák és leöntik festékkel a szobrát?

Hogy segíti a feketék helyzetét, ha a különböző internetes platformok letiltanak mindent amit egy fekete talán sértőnek találhat?

Ettől nem fogják őket eszméletlenre verni a rasszista rendőrök?

Ettől nem éri majd diszkrimináció őket?

2020. jún. 26. 10:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kicsit a pénzszerzésről is szólt. Amekkora kártérítést megítélhetnek a megvádoltnak..

2020. jún. 26. 10:22
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

El sem hinné az ember, ha nem látná!

[link]

2020. jún. 26. 10:40
 17/25 A kérdező kommentje:
Isten lássa a lelkemet, nem vagyok rasszista, még akkor sem, ha leszállok a buszról amikor egy hangoskodó/köpködő cigánybanda felszáll. Ezzel a rasszista baromkodással szerintem éppen azt érik el ami ellen harcolnak: az egyáltalán nem rasszista emberek meggyűlölik a feketéket. A feketék nem hülyék (mind), egy fekete pasas facebookján olvastam, hogy jelenleg nincs rasszizmus az USA-ban, de az antifa és a BLM keményen dolgozik, hogy az legyen.
2020. jún. 26. 11:04
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy kommentelő már leírta korábban, hogy ez nem az adott témáról szól, hanem egyes szervezetek minden évben kitalálnak egy témát és arra felépítve manipulálják a közvéleményt, közvélekedést. Nekem ezekről az akciókról egy 1997-es amerikai film ugrik be, Robert De Niro és Dustin Hoffman főszereplésével a Wag The Dog (amikor a Farok Csóválja).
2020. jún. 26. 11:21
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Így van,a BLM ,antifa és az őket pénzelőknek pont ez a céljuk,hogy rasszizmus legyen.Az is hülye,aki ebben részt vesz vagy pártolja őket.Remélem lehúzzák magukkal a liberálisokat is,akik veregették a mellüket még az elején
2020. jún. 26. 12:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A 16-os kommentelő linkelt videója ...na arra már nincsenek szavak.Itt kellene azt mondani,hogy Elég volt!
2020. jún. 26. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!