Az emberek mikor fognak tüntetni a nemzetközi háttérhatalom ellen?
"Nehéz mással megmagyarázni, miért akar a nyugati média nagy része, a civil szervezetek, Sorosék, jogvédők határokon átívelően minél több afrikai és arab bevándorlót az európai országokba."
Azért elég egyszerű. Hülyeség, ahogy pl. a lapos Föld elmélet is.
Kész, meg van magyarázva. Senki nem AKAR bevándorlókat hozni, viszont a menekülteken meg segítenek.
12-es
Én magam sem vagyok híve a konteóknak (habár némelyik elég szórakoztató), de amit te mondasz az a "nesze semmi, fogd meg jól!" kategória :D Én legalábbis így nem "érvelnék" valami mellett vagy ellen.
13-as, ugyanis ezt a szintet hozták.
Alapvetően egy vita, ha elindul, akkor az első állítást megemlítő személy hoz érveket, hogy miért igaz az állítása. Jelen esetben aki megemlítette, hogy mit csinál a háttérhatalom, annak kellett volna érveket hoznia, hogy mi a bizonyíték, hogy itt arról van szó, hogy valaki bevándorlókat AKAR hozni, és miért nem arról, hogy olyan élethelyzetben voltak emberek, amik élhetetlen körülmények.
Én nem hozhatok cáfolatot, mivel nem tudom, hogy milyen érveket kellene cáfolnom, mivel érvek nem hangoztak el.
#9 kérdező
Kennedy itt a Szovjetunióról beszél.
Ezt a kiragadott részletet mér ezerszer lejétszotték különböző "sejtetésekkel", hogy ez a zsidók ellen szól, hogy ez Kina ellen szól, hogy ez a Katolikus Egyház ellen szól,.... hogy ez a háttérhatalom ellen szól.
Epstein halála egyértelmű, még az egyik liberális portál is azon szörnyűlködött, hogy ez a legdurvább konteókat igazolja.
Az is érdekes, bár nem pc észrevenni, hogy egy pár %-os kisebbség uralja a média, filmvilág, sajtó, pénzügyek, politika többségi részét. Az össze FED- és IMF-elnök, a filmstúdiók vezetőinek nagy többsége, a médiumok, nemzetközi jogvédő szervezetek vezetői, stb. Ugyanez a kisebbség vezette nagy többségben a kommunizmust néhány országban. (Nálunk min. 90%-ban.) Vagy 180-as az átlag IQ-juk, vagy valami más áll a háttérben... Trump szintén érintett veje felvázolja a világ legjobb béketervét, majd erre hivatkozva Izrael bekebelezi a területeket... Az izraeliek átlagos IQ-ja egyébként nem a legmagasabb, pl. a kínaiaké is magasabb...
A bevándorlók betelepítését a média nagy része támogatja, nácinak nevezve azokat a politikusokat, akik szerint nem integrálhatók a bevándorlók, akik nem akarnak befogadni 1 millió afrikait, nem akarnak kisebbségbe kerülni, keveredni idegenekkel. A média, a jogot kihasználó "civil" szervezetek teljes erővel a bevándorlók mellett állnak. Azokat miért nem segélyezik Afrika egy részén? Nem muszáj ide jönniük.
De sok más dolgot ráerőltetik a liberális média a társadalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!