Melyik ország jelenti a legnagyobb veszélyt a nemzetközi békére?
Aki az USA-t vagy Izraelt jelölte az amúgy jól szórakozik vagy komolyan gondolja?
Egyértelmű hogy az oroszok vagy Kína, én Kínát jelöltem mert onnét jött a koronavírus is, azok se Istent se embert nem ismernek, háborodottak, emellett ők vannak a Földön a legnagyobb létszámban, van atomfegyverük, rengeteg katonájuk. A ruszkik se sokkal jobbak de ők legalább nagyrészt "házon belül" csinálják amit csinálnak. Egyelőre.
Észak-Koreának csak a pofája nagy, de ott is főleg házon velük szar élni, a világra nem jelentenek veszélyt, már csak azért sem mert nem nagyon van szövetségesük, ha valakinek hadat mernének üzenni másnap már a térképen sem lennének. India csóró és nagyrészt semleges, Pakisztán rossz hely de nem gondolnám veszélyesnek. Irán már gázosabb. Szaúd-Arábia nemzetközi szinten nem keménykedik, ők szimplán csak beszűkültek meg gazdagok, a listáról kb. az utolsók lennének szerintem akik bárkinek hadat üzennek. Szíria meg szintén főleg polgárháború miatt gáz hely, világszinten ők sem veszélyesek. Esetleg a szélsőséges szervezeteik.
Szóval egyértelműen Kína, utána oroszok. Izrael és USA pedig a lista végén. Eleve két demokratikus, jóléti állam, vicc hogy fel lettek ide sorolva. Izrael mellesleg egy turistaparadicsom, vendégszerető és fejlett nép, jóléti ország.
Az én meglátásom szerint a felsoroltak közül:
1. Kína
2. Oroszország
3. Irán
4. Szíria
5. Észak-Korea
6. Pakisztán
7. India
8. Szaúd-Arábia
9. USA
10. Izrael
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!