Valóban lesz a koronavírusnak második hulláma vagy ez csak politikai pánik keltés?
Figyelt kérdés
Valóban lesz még az őszön olyan járvány hullám mint a tavaszon?
Vagy ez csak pánik keltés olyan nagy járvány olyan megbetegedések már nem lesznek?
2020. jún. 22. 20:31
1/13 anonim válasza:
Nem tudtad? Eddig se volt járvány.
Az 5g tornyok a veszélyesek.
2/13 anonim válasza:
Influenzanak is mindig van minden evben hullama..
3/13 anonim válasza:
Majd ha egyszer lesz első, utána esetleg.
4/13 anonim válasza:
Lesz járvány
Még pár hónap és ugyanott leszünk ahonnan elindultunk
5/13 anonim válasza:
Már az "első hullám" is csak politikai pánikkeltés volt.
6/13 anonim válasza:
1# vagyok.
Én poénból írtam de a többi komolyan gondolja.
Fél millió ember már meghalt.
De aki nem kapta el annak ez csak átverés.
7/13 anonim válasza:
A spanyolnáthának is volt 3 hulláma, ennek analógiájára még a koronavírusnál is várhatunk kettőt.
9/13 anonim válasza:
Őszig simán átépíted az előszobát fertőtlenítő zsilippé, meg vehetsz szkafandert, hogy ne kapd el, tehát biztonságban vagy.
10/13 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Dél-Koreában a második hullámhoz elég volt egyetlen egy fertőző ember, aki végigment Seoul szórakozónegyedén megünnepelni a korlátozások enyhítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!