Budapesten, és egy vidéki nagyvárosban járva az látszik, hogy az emberek elkezdték élni az életüket, tele vannak az utcák, járművek, nyitva lévő üzletek, közösségi terek.
Én is ezt tapasztaltam napok óta. A kisvállalkozások pl pékség, zöldséges, kisboltok nem tehetik meg hónapokig a leállást, mert tönkremennek. Ideje most már elkezdeni az "életet".
2020. ápr. 25. 15:03
2/13 anonim válasza:
Tessék mondani, melyik Budapesten tetszik lakni? Mert ahol én, ott akkora szélvihar van most, hogy a kutya sincs az utcán.
2020. ápr. 25. 15:17
3/13 anonim válasza:
Én csak azt látom hogy sorra kezdenek kinyitni,és nincs ember aki bemenne oda.És ez így is marad.Legalábbis itt.Mucsajröcsögén biztos más a helyzet.
2020. ápr. 25. 15:19
4/13 anonim válasza:
Az túlzás, de az világosan látszik, hogy egyre több embernek jön meg az esze, és egyre többen ébrednek rá, hogy szándékos hisztériakeltésről van szó egy olyan vírus miatt, ami nem komolyabb, mint egy sima influenza.
2020. ápr. 25. 15:24
5/13 anonim válasza:
"egy olyan vírus miatt, ami nem komolyabb, mint egy sima influenza."
Mondd ezt azoknak az embereknek és a hozzátartozóiknak a súlyosan fertőzött országokban, akik belehaltak. Csak reménykedhetünk benne, hogy nem jutunk a sorsukra, ha nagyon hamar, nagy mértékben elengedjük a gyeplőt.
2020. ápr. 25. 15:52
6/13 nemaRendőrség válasza:
Többen halnak meg influenzában mint ebben...
Ugyanaz a célcsoportja mindkettőnek, idős beteg emberek.
Ifjakat nem bántja egyik sem, sőt a korona még kevésbé veszélyes is
2020. ápr. 25. 16:32
7/13 nemaRendőrség válasza:
És igen. Az emberek megunták.
1-2 hétig izgalmas vol, meg poén hogy "most akkor világvége hehe". De napi 10 halott van. Többen halnak meg csak pesten autóbalesetben.
2020. ápr. 25. 16:34
8/13 anonim válasza:
Csak épp sima influenzánál az a több halott egy év alatt ha összejön, nem pár hét alatt. De az ilyen észlények miatt dolgozunk éjjel-nappal. Üdv egy EÜ dolgozó.
2020. ápr. 25. 21:58
9/13 nemaRendőrség válasza:
Ja, ezért vannak 3-4 hetes influenza szezonok
2020. ápr. 25. 22:52
10/13 nemaRendőrség válasza:
Milyen éjjel nappal??
Nincs semmilyen szakrendelés, jó nagy bélféreg fertőzést érdemelne aki kitalálta ezt a hülyeséget, nem tapsikolást.
Zsugáznak az orvosok meg ápolók hetek óta jobb híján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!