Véget ért a koronavírus pánik?
Figyelt kérdés
Budapesten, és egy vidéki nagyvárosban járva az látszik, hogy az emberek elkezdték élni az életüket, tele vannak az utcák, járművek, nyitva lévő üzletek, közösségi terek.
Kijelenthető, hogy véget ért a pánik?
2020. ápr. 25. 15:00
11/13 anonim válasza:
Jó, körülbelül ilyen döglött ló alszik kategória vagy, mi látjuk viszont mi a valós helyzet, de ha nincs szerencséd, és elkapod, majd ugyanezt mondd, hogy csak egy influenza, és ne foglalkozzunk veled...
12/13 nemaRendőrség válasza:
Elkaptam, volt egy kellemetlenebb hidegrázásos éjszakám, meg kb egy hétig hosszabb volt a nemiszervem. Sima megfázás erősebb tüneteket ad. Asszonyt megfertőztem, párat tüsszentett és kész.
Kérlek mesélj mennyivel van nehezebb dolgotok mióta nem fogadnak a kórházak betegeket, illetve hazaküldik a népet.
Őszintén kíváncsi vagyok. Van pár orvos, ápoló ismerősöm, ők azt mondják herevere van mert ugye nincsenek betegek
13/13 anonim válasza:
Gyere el Ajkára és nézz körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!