George Floyd családját, vagy ismerőseit hol tudom támogatni? milyen eszközök vannak a támogatásra innen Magyarországról? tudtok adományvonalakat, vagy hova tudom küldeni a pénzt?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 20:33
21/32 A kérdező kommentje:
Kérdést teszek fel ? Igen , választ várok rá? igen. Neked kötelező válaszolnod ? nem. pont inkább te unatozol máskülönben csak lapoznál ha nem akarsz ,vagy nem tudsz normális választ adni.
Attól mert nem tetszik a kérdés még nem lesz trollkodás. ellenben ha szándáékosan értelmetlen, sértő dolgokat írsz az bizony az.
2020. jún. 19. 20:12
22/32 anonim válasza:
Akkor emg hülyének nézed az embereket, és még a google-t sem tudod használni. Tudod érdekes, mikro mindenkinek a hóvipője tele van már ezzel a nagy PC hullámmal, akkor jaj de támogatni akarom. Ja mert olyan fontos, hogy ezeket támogasd, és nem csak polgárpukkasztani akarsz. Nem mellesleg ha már valaki annyira támogatni akar v mit, akkor lenne itthon is böven mit támogatni baromságok helyett.
23/32 A kérdező kommentje:
NEm kötelező válaszolni. hahó. Írtam az írjon aki tud egy Megbízható oldalt. nyilván sok a kamu vagy vírus..
2020. jún. 19. 20:21
25/32 anonim válasza:
Szerintem a reggeli kávéjukra való sincs neked "adományként", okoska.
26/32 anonim válasza:
Adományozz, vagy nézz olyan videókat, amikből a bejövő pénzt egy BLM szervezetnek utalják.
27/32 anonim válasza:
Szerintem k@rv@ra nem szorulnak támogatásra...
Inkább azoknak adományozz akiknek az életképtelen tüntetők felgyújtották a házaikat,autóikat,munkahejükez,akár "rasszisták" voltak,akár nem!
28/32 A kérdező kommentje:
Black lives matter! na látjátok.
2020. júl. 7. 10:36
29/32 anonim válasza:
Figyi csak szimplán nehezünkre esik elhinni hogy tényleg olyan naív vagy hogy mindent elhiszel...
Alig számoltam olyan embert aki kiáll az "nemes" elveid mellett.
Megmentette az életet vagy mit köszönhetsz neki?
30/32 A kérdező kommentje:
a gyakori nem számít. a valóság nem ez.
2020. júl. 7. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!