Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lenne akkor,ha Visegrádi...

Mi lenne akkor,ha Visegrádi négyek egy nagy országgá egyesülnének?

Figyelt kérdés

1.katonailag és Gazdaságilag mennyire érné meg?

2.politikai szemszögből mennyire lenne befolyása Visegrád négy ország nak ha egy országá egyesülnének?

3.osztrák-Magyar Monarchiában 2 Fővárossal rendelkezet V4ország hasonló lenne de itt 4 fővárosa lenne?5.milyen. Politikai rendszere lenne akkor elnökség lenne vagy miniszterelnökké?

6.V4országnak mi lenne a közös nyelve?

7.V4országnak megnöne a hatalma politikailag és katonailag?

8. [link]

9.V4ország gazdasági lag nagyon erős lenne akkor mindenki többet tudna keresni?10.V4ország csatlakoznának Horvátország és a Szlovénnok gazdaság milyen hatása lenne?11.V4+1 osztrákok(Ausztria)politikailag vagy gazdasági lak mennyit nyerne V4ek?12.V4ben Osztrák-Magyar Monarchia újjászületethetne?

#Visegrád négyek #Visegrád 4 Ország #Visegrád 4+1Ausztria
2020. jún. 16. 14:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én négy visegrádi országról tudok, melyik kettőt akarod még hozzácsatolni?
2020. aug. 7. 01:49
 12/13 A kérdező kommentje:
11/11 Szlovénia és Horvátország!olvastel a kérdést!irtam benne Horvátország és Szlovénia átt!kommenteket olvasod el a kérdéseket nem?
2020. aug. 7. 05:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, tényleg (júniusban még elolvastam, de most csak az utolsó válaszokat).
2020. aug. 7. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!