Mi lenne akkor,ha Visegrádi négyek egy nagy országgá egyesülnének?
Figyelt kérdés
1.katonailag és Gazdaságilag mennyire érné meg?
2.politikai szemszögből mennyire lenne befolyása Visegrád négy ország nak ha egy országá egyesülnének?
3.osztrák-Magyar Monarchiában 2 Fővárossal rendelkezet V4ország hasonló lenne de itt 4 fővárosa lenne?5.milyen. Politikai rendszere lenne akkor elnökség lenne vagy miniszterelnökké?
6.V4országnak mi lenne a közös nyelve?
7.V4országnak megnöne a hatalma politikailag és katonailag?
8. [link]
9.V4ország gazdasági lag nagyon erős lenne akkor mindenki többet tudna keresni?10.V4ország csatlakoznának Horvátország és a Szlovénnok gazdaság milyen hatása lenne?11.V4+1 osztrákok(Ausztria)politikailag vagy gazdasági lak mennyit nyerne V4ek?12.V4ben Osztrák-Magyar Monarchia újjászületethetne?
#Visegrád négyek #Visegrád 4 Ország #Visegrád 4+1Ausztria
2020. jún. 16. 14:09
11/13 anonim válasza:
Én négy visegrádi országról tudok, melyik kettőt akarod még hozzácsatolni?
12/13 A kérdező kommentje:
11/11 Szlovénia és Horvátország!olvastel a kérdést!irtam benne Horvátország és Szlovénia átt!kommenteket olvasod el a kérdéseket nem?
2020. aug. 7. 05:17
13/13 anonim válasza:
Bocsi, tényleg (júniusban még elolvastam, de most csak az utolsó válaszokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!