Miért a romák lakta részek a gettók ebben a térségben?
Figyelt kérdés
Nincs velük bajom mert nem is ismerem őket csak olyan furcsa,bármilyen környező ország nyomortelepeit néztem vagy akár Csehország ilyen részeit vagy itthon Borsod vagy Hős utca gyakorlatilag az összes ilyen nyomortelep romák által lakott volt2020. jún. 14. 18:56
1/11 anonim válasza:
Erről nem igazából szabad beszélni. Elég rasszista konklúzióra jutnánk és az nem fér bele a szólásszabadságba.
2/11 anonim válasza:
Mindenkinek először a saját portáján kell rendet rakni, utána az utcán, majd a köztereken.
Itt bukott máris a mutatvány, mert a gettók pont amiatt alakulnak ki, hogy az ott élők a saját környezetüket sem hajlandóak rendbe tenni, elvárnák másoktól hogy megtegyék helyettük, de egyben azonnal el is lopják amit oda tesznek és szétverik, összefestik, lerombolják, szeméttel hordják tele.
Aki nem akar ilyen környezetben élni az elmegy onnan, így csak azok maradnak akik ebben érzik jól magukat - vagy nem tudnak máshová menni.
3/11 A kérdező kommentje:
1-es tényleg nincs velük bajom mert egyet sem ismerek csak nekem ez annyira furcsa,hogy bármilyen lepratelep helyet néztem Csehországtól Magyarországon át Romániáig gyakorlatilag az összes ilyen gettó roma lakta rész volt és ezekben a legmagasabb a drogozás,bűnözés stb és nem igazán értem miért,talán a nem megfelelő oktatás lehet az oka?
2020. jún. 14. 19:02
4/11 A kérdező kommentje:
3-as köszönöm szépen a hosszas választ
2020. jún. 14. 19:03
5/11 anonim válasza:
Azert mert a cigany egy igenytelen faj. Ok igy erzik jol magukat.
6/11 anonim válasza:
#4 Nem az oktatással van a gond. Ők nem hajlandóak tanulni, általánosba is csak azért járnak mert máskülömben elvennék a segélyt. De az is csak olyan hogy többször ismételnek osztályt stb.Én faluban nőttem fel nekem elsős koromban volt két cigány osztálytársam az egyik 13 a másik 15 éves volt. Olvasni egyik sem tudott
7/11 A kérdező kommentje:
7-es köszi nem tudtam bár ilyeneket hallottam sok osztráktól és magyartól
Én is faluban élek de itt alig van pár ember azok meg földművesek :D
2020. jún. 14. 19:16
8/11 anonim válasza:
Elnyomja őket a rendszer, nem tudnak kibontakozni a szegény romákok.
9/11 anonim válasza:
#8 Az a baj hogy "kibontakoznak" ők bármit.
Ajtót, falat, zárat, elektromos vezetéket.
10/11 anonim válasza:
az első válaszomat valamiért törölték pedig csak az igazat mondtam, nesze neked szólásszabadság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!