Az EU vezetése vajon mégis csak engedni fog a brit követeléseknek és megpróbálják benn tartani őket az Európai Gazdasági Térségben?
Csak! :)
De azért gondolj csak bele hogy a tőkeáramlás irányainak jelentős változása az elmúlt évtizedekben milyen hatással volt a világgazdaságra és a világpolitikára. Ez azért mindenki számára evidens kellene hogy legyen. De ha jól sejtem akkor a kiírt kérdésemre "nem" a válaszod?
Passz.Viszont a Britek lehet hosszútávon rácsesznek a kilépéssel...
(A Brexit után még a nyugdíjbiztosító is megnézheti a britek e-mailjeit)
https://www.youtube.com/watch?v=S1uxhbs8j50
Mellesleg az alapító EU tagországok anno a Britek nélkül is meg voltak.Főleg,hogy anno franciák többször megtorpedózták azt,hogy az angolok EU tagok lehessenek.
(Nehezen engedték be őket.)A britek most úgy döntöttek,hogy kilépnek,ez hosszú folyamat lesz,de visszaút nem hiszem,hogy lesz már nekik...
Nem.
Az EU példát fog statuálni a britekkel.
Egyébként szerintem a britek nem fognak kilépni. A skótok nem fogják engedni.
"...Egyébként szerintem a britek nem fognak kilépni. A skótok nem fogják engedni."
Semmilyen jogi vagy egyéb eszközük nincs arra hogy megakadályozzák a brexitet, ez a része már tisztába lett téve. Egyedül abban tudnak még lobbizni Brüsszelben és Londonban hogy ne legyen "hard brexit", azaz az EU ne zárja ki a közös piacból az Egyesült Királyságot.
Te figyi mar kerdezo, az nem zavar hogy maga May mondta hogy hard brexit jon? Azaz ok akarjak elhagyni a kozos piacot?
Ossze-vissza beszelsz baromsagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!