1932 és '40 között milyen volt Németország gazdasága?
Nagyon fejlődött akkoriban Németország, mert Hitler az infrastruktúra fejlesztésével majdnem teljesen megszüntette a munkanélküliséget, hihetetlenül fejlődött.
De ettől függetlenül a nemzetiszocializmus és Hitler az egyik legsötétebb és legrosszabb dolog a világon.
ugy tudom Sztálin is elégé megszüntete
épitet egy gyárat oszt semmiért dolgoztata az embereket benne :)
De amugy abban az időben a harcra termeltek szóval az más gazdaság
"Nagyon fejlődött akkoriban Németország, mert Hitler az infrastruktúra fejlesztésével majdnem teljesen megszüntette a munkanélküliséget, hihetetlenül fejlődött.
De ettől függetlenül a nemzetiszocializmus és Hitler az egyik legsötétebb és legrosszabb dolog a világon."
Nem nagyon értem hogyan lehet valami a legrosszabb dolog a világon, ami ekkora fejlődést hoz.. Nem értem miért tabu a nemzetiszocializmus, ez már tényleg ilyen "Hitler szerette a tejet, akkor mi ne igyunk soha többé!".. Nekem nagyon bejönne az ha az ország egy erős nemzetállamként működne, erősítenénk az identitástudatunkat, persze csak szolidan, nem gondoltam turulTV-re, meg ilyesmi:)
Illetve teljesen jónak tartom, ha van szociális háló, és ha az állam kezében van a nyugdíj, az egészségügy, plusz néhány fontosabb (közmű) vállalat, plusz akár olyan profittermelő cégek is lehetnének az állam tulajdonában, mint pl. a Magyar Telekom, ami most 90%-ban külföldieké, szóval nem igazán "Magyar".
hogy mi rossz a nemzetiszocializmusban?
- a megölt zsidók száma (bár ettől függetlenül nem vagyok zsidóimádó, sőt egyáltalán nem szeretem őket, de mégiscsak emberek!)
- az, hogy a németekkel elhitették, hogy ők az árja faj
- és hogy ennek hatására tört ki a II. vh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!