Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A baloldalnak mindent szabad?

A baloldalnak mindent szabad?

Figyelt kérdés
Lángokban áll Amerika, autókat gyújtanak fel, üzleteket tesznek tönkre, ártatlanokat bántanak, rendőröket ölnek. A demokraták, jogvédők, a progresszíven gondolkodók meg vagy csönden vannak, vagy helyesnek. Maximum blm és antirasszista tüntetéseket tartanak. Ha ugyanezeket a megmozdulásokat jobboldaliak és/vagy fehérek követnék el, akkor egyből farkast kiáltanának. Biztos, hogy ez fair? Nem trollkodni akarok, hanem megérteni a balosokat, mert számomra teljesen abnormális és elfogult a felfogásuk.

2020. jún. 13. 22:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Leginkább a 6-os és 9-es válaszolóval értek egyet. Beszélnek itt forradalomról meg szabadságharcról, holott csak az afák meg a négerek őrjöngenek. És komolyan gondolják, hogy fel kellene oszlatni a rendőrséget, mert az rasszista.

És csodálkozik a baloldal, hogy egyre jobban utálják őket, szerte a világon, különösen Kelet-Európában. Remélem elbukik a baloldal pár évtizeden belül, és elnyelni a történelem pöcegödre.

2020. jún. 14. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

11: hatalmon lévő politikai pártok:

Portugália - baloldal

Spanyol. - baloldal

Franciao. - centrista

Nagy-Br. - jobboldal

Belgium - baloldal

Hollandia - baloldal

Luxembourg - baloldal

Németo. - baloldal

Dánia - baloldal

Svédo.- baloldal

Finno. - baloldal

Olaszo. - jobb-bal koalíció

Ausztria - bal-zöld

Lengyelo. - jobb

Szlovákia - jobb-bal koalíció

Cseho. - baloldal

Szlovénia - jobb-közép

Horváto. - bal-közép

Szerbia - jobboldal

Románia - jobb-közép

Attól, hogy te utálod a baloldalt meg mindenkit, aki nem ért veled egyet, úgy tűnik a hanyatló nyugaton nem értenek veled egyet (tudom-tudom: migránosok elárasztják őket és mindenkinek kötelező lesz burkában járnia meg mecsetekkel lesznek tele és terroistákkal és egyébként is soros meg gyurcsány tehet mindenről)

2020. jún. 14. 17:23
 13/13 anonim ***** válasza:

"Az, hogy nem bűnözők vergődtek, hanem átlagember."

Ahogy most is. Ha tudnád, hogy milyen helyzetben van az amerikai társadalom, akkor tudnád, hogy ott a többség átlagember, akik kimennek az utcára, még a fosztogatók közt is.

De a békés tüntetők pl. mindenképp azok.

"Másrészt nem hinném, hogy 56-ban random járókelőket támadtak meg és vertek össze a béke."

Áh, szóval nem hinnéd.

Gondolom azt sem hiszed, hogy a Föld geoid, ezért biztos hülyeség, aki azt mondja, hogy geoid. :D

Mellesleg én nem arról beszéltem, hogy ugyanazok fosztogatnak, akik a "nemes" célért küzdenek. Arról beszéltem, hogy míg van mindkét esetben van "nemes" cél, és ezért megmozdulnak emberek. Addig vannak, akiknek ez csak fosztogatás.

Erre jó példa az '56-as párhuzam (ahogy a 2006-os is). Igen, voltak, akik '56-ban a szabadságért küzdöttek, de voltak, akik csak kifosztották a boltot, ahogy most is vannak, akik küzdenek a rasszizmus ellen, de vannak, akik csak fosztogatni mennek.

2020. jún. 14. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!