A baloldalnak mindent szabad?
Leginkább a 6-os és 9-es válaszolóval értek egyet. Beszélnek itt forradalomról meg szabadságharcról, holott csak az afák meg a négerek őrjöngenek. És komolyan gondolják, hogy fel kellene oszlatni a rendőrséget, mert az rasszista.
És csodálkozik a baloldal, hogy egyre jobban utálják őket, szerte a világon, különösen Kelet-Európában. Remélem elbukik a baloldal pár évtizeden belül, és elnyelni a történelem pöcegödre.
11: hatalmon lévő politikai pártok:
Portugália - baloldal
Spanyol. - baloldal
Franciao. - centrista
Nagy-Br. - jobboldal
Belgium - baloldal
Hollandia - baloldal
Luxembourg - baloldal
Németo. - baloldal
Dánia - baloldal
Svédo.- baloldal
Finno. - baloldal
Olaszo. - jobb-bal koalíció
Ausztria - bal-zöld
Lengyelo. - jobb
Szlovákia - jobb-bal koalíció
Cseho. - baloldal
Szlovénia - jobb-közép
Horváto. - bal-közép
Szerbia - jobboldal
Románia - jobb-közép
Attól, hogy te utálod a baloldalt meg mindenkit, aki nem ért veled egyet, úgy tűnik a hanyatló nyugaton nem értenek veled egyet (tudom-tudom: migránosok elárasztják őket és mindenkinek kötelező lesz burkában járnia meg mecsetekkel lesznek tele és terroistákkal és egyébként is soros meg gyurcsány tehet mindenről)
"Az, hogy nem bűnözők vergődtek, hanem átlagember."
Ahogy most is. Ha tudnád, hogy milyen helyzetben van az amerikai társadalom, akkor tudnád, hogy ott a többség átlagember, akik kimennek az utcára, még a fosztogatók közt is.
De a békés tüntetők pl. mindenképp azok.
"Másrészt nem hinném, hogy 56-ban random járókelőket támadtak meg és vertek össze a béke."
Áh, szóval nem hinnéd.
Gondolom azt sem hiszed, hogy a Föld geoid, ezért biztos hülyeség, aki azt mondja, hogy geoid. :D
Mellesleg én nem arról beszéltem, hogy ugyanazok fosztogatnak, akik a "nemes" célért küzdenek. Arról beszéltem, hogy míg van mindkét esetben van "nemes" cél, és ezért megmozdulnak emberek. Addig vannak, akiknek ez csak fosztogatás.
Erre jó példa az '56-as párhuzam (ahogy a 2006-os is). Igen, voltak, akik '56-ban a szabadságért küzdöttek, de voltak, akik csak kifosztották a boltot, ahogy most is vannak, akik küzdenek a rasszizmus ellen, de vannak, akik csak fosztogatni mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!