Németországban és Ausztriában a gyermek védelem sokkal szigorúbb a szülőkkel szemben, mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
Miben nyilvánul meg? Jobban oda figyelnek ott a gyerekekre? A mentalitás sokkalta másabb?2020. jún. 12. 17:27
1/6 anonim válasza:
Nekem Hollandiáról van tapasztalatom ott tényleg elég kemény szabályok vannak. Egy napot nem megy a gyerek suliba és nincs előre jelezve a sulinak egyből a rendőrök kopogtatnak, ha jön a gyerek akkor környezettanulmányt csinálnak és ha nem tartják megfelelőnek a lakásod, akkor vagy költözöl vagy nem engedik a gyereket oda, egyből megy az intézetbe. És nem annyi az elvárás, hogy legyen fürdőszoba meg ilyenek. Méretre elrendezésre stb mindenre elég komoly elvárások vannak.
2/6 A kérdező kommentje:
Wow, kérlek szépen, nem semmi! Kérem akinek más országból vannak tapasztalatai ilyenről, írja meg nyugodtan!
2020. jún. 12. 18:25
3/6 anonim válasza:
1#
És kiknek kell ezt betartani?
Az 5-6 vagy több purdét ellő afrikai meg arab bevándorlók nem 250 négyzetméteres 3 fürdőszobás lakásban laknak.
Vagy, azokat ott sem merik ellenőrizni a gyivisek, mint itt a dzsippókat?
4/6 anonim válasza:
Mindenkinek be kell tartani aki be van jelentve. Aki szürkén van kint és nincs bejelentett lakcíme azokra ez nyilván nem vonatkozik, de ez azért nem olyan gyakori.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom igazán megítélni, de ismerek olyan eseteket, amikben a Jugendamt nagy, tragikus hibákat vétett, amiket én nem tudnék megbocsátani...
6/6 A kérdező kommentje:
5-os :mik voltak azok?
Elozoknek koszonom a valaszokat.
2020. jún. 15. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!