A Amerikai rendőrök miért ilyen brutálisak?
A amerikai rendőrök brutálisabbak mint a magyar rendőrök,és akkor csodálkoznak hogy a tüntetők miért válaszolnak nekik erőszakkal és hogy miért fosztogatnak?
A Deák téri késelés mindennapos a világban ,de ami történt Amerikában hogy egy rendőr egy olyan tiszteletben álló személy akinek példát kellene mutatni az embereknek egy ilyen ember gyilkolt meg egy feketét rasszizmusból előre eltervezve.
Ilyen viszont nem mindennap történik a világban.
Az hogy magánszemélyek késelődnek gyilkolnak az mindennap megtörténik de hogy egy rendőr egy közfeladatot ellátó személy öljön meg egy ártatlan embert az túl megy mindenen.
Értelek,de ez igazából az amcsikat érinti leginkább nem minket.
Megérteném ezt a rengeteg kérdést itt gykn ha ez magyar eset lenne.
Én egyszer voltam az USA-ban, és igazoltatott rendőr páros.
Pont azt tettem, ami az autókölcsönző a lelkemre kötött.
Lengedtem az ablakot, és a kormányra tettem a kezem.
Meghallgattam mit mond, és az engedélyével kivettem a zakó zsebéből a papírjaimat. A másik zsaru e közben kézbe vette a pisztolyát. Gondolom tapasztalatból ilyenek.
„...Gondolom tapasztalatból ilyenek.”
Vagy leginkább a filmekből tanulták el.
Ő kereste a bajt igen?
Azért mert csak oda ment a rendőrökhöz ezért kell fellökni?
Megérteném ha erőszakos lett volna de egy békés idősembert fellökni erőszakosan több mint felháborító.
Téged is így kellene fellökni kíváncsi lennék akkor mit mondanál kis kot sog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!