Mi a véleményetek Donald Trumpról?
Figyelt kérdés
ma 13:46
1/11 anonim válasza:
Bízom benne, mármint pl háború, migráció, az EU politikájának alakítása tekintetében...
3/11 anonim válasza:
2# az már foglalt, Magyar Péternek hívják...a kettőt azért ne keverjük!
4/11 anonim válasza:
Az elszabadult hajóágyú kifejezés mellett ő lehetne az illusztráció.
Ha számítanának az észérvek, öcsém is megfingatná egy vitában.
5/11 anonim válasza:
3) sorold fel, miben hazudott Magyar Péter. Várom az érveidet.
6/11 anonim válasza:
Becsületes jó ember, kiváló politikai érzékekkel. USA-ban élő magyarok nem véletlenül szavaztak rá. Ilyenkor vagyok büszke arra, hogy igen, én magyar vagyok!
8/11 anonim válasza:
Köszi Deák Dani, látom aktívan osztod a hazugsagokat.
9/11 progizo válasza:
Valahogy Kamala Harris jobban tetszik nekem...
Egyébként tudtommal ez a Trump csávó nemcsak most, a megválasztása után csinálta a balhét ezekkel a területszerzési fenyegetésekkel, hanem előtte is mintha lettek volna neki összetűzései a törvénnyel - hacsak nem azok a piszok ballibek hazugságaira alapozódtak, ahogy szokták jobbos körökben az ilyen vádakat illetni.
A megnyilvánulásai alapján egy hangos, az erőszakosságig is harsány muki; nem is csoda, hogy dollár milliárdos lett belőle. De vajon hogyan is? Beleszületett a kényelembe vagy becsületes úton szedte meg magát?
De egy kis olvasnivaló: [link]
10/11 anonim válasza:
Egy idióta. Atomot akart dobni a hurrikánra az előző ciklusába. Szerencsére a tanácsadók lebeszelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!