Mely országokban osztanak még krumplit a választások előtt?
A krumpli egészséges. Értem ?
Minden nyugati országban osztanak szociális alapon élelmiszereket, csak ott az ellenzék nem fesztiválozik rajta, így nem is tudod.
Csehországban is volt hasonló az előző választások idején
Montenegróban is volt hasonló de ott nem tudom pontosan mit osztottak
Azért ez nem egy új dolog a történelemben :D
Ez azért érdekes roma vagyok de se krumplit nem kaptam és még szavazni sem furikáztak el 🤣😅
Félreértés ne essék nincs is rá igényem és nem is lehet megvenni a szavazatomat némi prumplival vagy száraz tésztával
Ezt álltalában a cigány telepeken szokták csinálni ahol nagyon nagyon szegénység van és ott mondjuk párezer ft is nagy összegnek számít
De szerintem más országokban is ez a helyzet mint magyarországon
Lehordják mindennek a cigányságot mondjuk van azért valamilyen szinten igazság alapja az egésznek de ez most lényegtelen
De a szavazatuk jó persze azt is megvásárolják
Youtubon több ilyen videó is van fent hogy választások előtt miket kaptak a külömböző telepeken elő cigányság egy része
Utolsó voltam
Még régen olvastam valahol, talán nem is magyarul, hogy vannak országok, ahol fizetnek egy névleges összeget, hogy elmenjenek az emberek szavazni.
Máshol meg annak kell büntetést fizetni, aki nem megy el szavazni.
Én még nem kaptam krumplit. Pedig nagyon szeretem. Bár, ha nem sárgahusút adnának, azt inkább továbbadnám másnak.
Mégis, mennyi krumpliról beszélünk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!