Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » USA-ban a legszegényebbek kb...

USA-ban a legszegényebbek kb olyanok mint Magyarországon a gazdagabbak?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%
Istenem ilyen hülyeséget. Én itt élek az USA-ban. Sokkal jobb, mint Magyarországon. Legalábbis nekem. Itt milliókat keresek, Magyarországon örülnék a 300 ezernek ugyanazzal a diplomával. Sok minden még olcsóbb is, mint Magyarországon. Itt nem 27 % az áfa. Nézd meg az iPhone mennyi USA-ban, meg mennyi Magyarországon. Gimiben nem egy osztálytársam USA-ból hozott be ruhákat, mert olcsóbb. A lakhatás bizonyos államokban valóban nem olcsó, de Budapesten sem. A magyar bérek még mindig a béka feneke alatt vannak, miközben a boltokban simán osztrák árak vannak, valamint az albérlet árak is simán kezdenek nyugathoz felzárkózni. Ami pedig az egészségbiztosítást illeti, nem megy rá a gatyánk is, mivel van biztosításunk.
2020. júl. 6. 07:12
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es milyen diplomával?

Legszegényebbeket kérdeztem akik gettókban laknak,hogy azok milyenek,nem a diplomások :D

Ausztriában éltem,ott kb 2x olcsóbb minden mint Nyugat-Európában de még Magyarországnál is sok minden :D szerintem még Amerikánál is simán olcsóbb ha abból indulok ki,hogy Los Angeles és New York top10 legdrágább város a világon

2020. júl. 6. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy él amerikában akkor nem magyar idő szerint reggel hétkor írna munkanapon ami az usa ban hajnali 1
2020. júl. 6. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:

En usaban elek.

Itt a legszegenyebb pont olyan szegeny mint a legszegenyebb magyar. Itt is sok a hajlektalan. Hiaba vannak jo fizetesek ha valakinek nincs munkaja vagy csak lusta dolgozni es az alkohol fontosabb.

Tobet keresel de tobbet is koltesz. A fizetesem 600.000(forintba mondom) es a lakashitelunk 220.000.

Ez meg kevesnek is szamit, sokan 1000 dollar felett fizetnek a lakashitelre. Alberlet meg dragabb.

2020. szept. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!