Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy van ez? Valaki magyarázza...

Hogy van ez? Valaki magyarázza már el nekem! (USA tüntetés, zavargások)

Figyelt kérdés

A balliberális oldal oda vissza van a jelenlegi amerikai helyzetéért. Teljesen egyetértenek, sokan megírták, hogy az ők is az utcán lennének ha ott lennének.

A fideszes oldal szapulja őket.

2006 -ban amikor kimentek az emberek itthon kifejezni az elégedetlenségüket akkor tudjuk mi volt. A balosok követelték a kemény rendőri fellépést.

Ez olyan ellentmondásos nem?

#rombolás #zavargás #balhé #Anarchisa #Anfita
2020. jún. 3. 07:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Ez egy szervezett randalírozás, semmi köze már Floydhoz. Azt nem tudom, hogy kik milyen céllal csinálják, de fontosabb nekük a vandalizmus, mint maga a néger halála.
2020. jún. 3. 07:59
 2/12 A kérdező kommentje:

"Azt nem tudom, hogy kik milyen céllal csinálják"

Nekem lenne tippem, de ha leírom azért ban jár...

2020. jún. 3. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:
37%
És náci leszel.😂😂
2020. jún. 3. 08:12
 4/12 anonim ***** válasza:
19%

Egyetértek, ez szervezett dolog, a BLM sorozat következő felvonása, már rég nem a rendőri erőszakról szól.

Szerencsétlen könnyen befolyásolható erőszakra fogékony "tüntetőket" politikai célokra használják már megint.

2020. jún. 3. 08:22
 5/12 anonim ***** válasza:
29%
Na az antiszemitáknak sikerült ezt az ügyet is megtalálni csak hogy egy jót zsidózhassanak. Komolyan haver, amit az előbb lehúztam a rötyin az intelligensebb életforma volt mint te.
2020. jún. 3. 08:23
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Ki zsidòzott itt te kretén? Ki mondta, hogy ők szervezték? De ha azt nem látod be, hogy ez már rég a huliganizmusròl szòl, akkor jobb ha csendben maradsz.
2020. jún. 3. 08:27
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
#5: na, most egy jót zsidóztál (és csak te), jól esett? lehúzhatod most már magad.
2020. jún. 3. 08:42
 8/12 A kérdező kommentje:
#5 hát nem rájuk gondoltam 😂😂😂
2020. jún. 3. 08:51
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Nincs itt semmi ellentmondás: a politika már csak ilyen. Aki aktuálisan ellenzékben van, az támogatja, hogy az emberek az utcára vonuljanak, és megrengessék az aktuális kormány hatalmát. Akik hatalmon vannak, azok pedig nem örülnek az ilyesminek. Akkor sem, ha az máshol történik, mert nem szeretnék, ha az ellenlábasaik ötletet merítenének az esetből.
2020. jún. 3. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

"az ők is az utcán lennének ha ott lennének."

Kérdező attól, hogy utcán lennél és tüntetnél még nem jelenti azt, hogy rongál is az ember. Attól, hogy tüntetek Gyurcsány ellen, még nem gyújtok fel autókat. Nézd meg az MTV székház ostromát, milyen kis létszámú csoport volt, mondjuk a későbbi Fidesz nagygyűlésen résztvevők számához képest. Az a balhézó kisebbség volt, ugyanúgy ahogyan most az USA-ban is.

2020. jún. 3. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!