Mi köze van a rasszizmusnak George floyd halálához?
Ezt egy szélsőjobboldali jobbikos rasszista médiából olvastad ugye?
Gondolom.
52.
A balos "Jajj, a kis aranyos emberke éppen a vasárnapi iskolába tartott, közvetlenül az árváknak történő meseolvasás után, és bármerre ment, a virágok kivirultak, a felhők eltűntek, a nap ragyogott. De a sikátorban állt 3 alak, 3 rendőr. Az egyikük unatkozott. "nézd már, ott egy színesbőrű! - kiáltott fel egyikük - verjük meg csak úgy, mert unatkozom. HAHAHAHAH de jó lesz!"
Seems legit ez is, nemcsak a jobbos mese.
#49 A hamis pénzzel való fizetés a legkisebb csínytevései közé tartozik.
Lehet kurucinfózni, de ott a hivatalos bírósági dokumentum a cikkben.
55
Jah tehát akkor tök oké megoldani egy együttmüködő gyanusítottat. Most meggyőztêl mindjárt veszem a fehér csukját.
56-os. Remélem majd lesz alkalmad megismerni a "más bőrszínt" közelebbről is. Eszméletlenül naiv ember vagy te. Engem életveszélyesen sebesítettek már meg cigányok, lopták el a biciklimet, zaklattak, törtek be a garázsba stb. Én valahogy, valamiért nem szeretem őket. Biztos rasszista vagyok. Igazából ahol tudom kerülöm őket, a baráti körömből sem hallok sokkal jobbakat. Utazok tömegközlekedéssel, valamiért mindig ők a hangoskodók, ők szemetelik tele a járművet többségében, ha valamilyen balhé van 99% hogy benne vannak, a rendőrségi esetek túlnyomó része is hozzájuk köthető. A börtönökben is magasan reprezentálják magukat.
Ezzel szemben a média mit csinál? Szentté avatja őket, már a vízcsapból is ők folynak, nincs egy olyan TV show, verseny, ahol ne őket futtatnának. Gondolom ez is puszta véletlen!
Szegregáció? Rasszizmus? Van bizony, a normális fehér emberek terhére! Ki kártérít az miatt, hogy a lányomat 30km-re kell hordanom napi szinten iskolába, mert a helyi élhetetlen? Jajjj a mélyszegénység, de jó hogy van egy ilyen kártya is. Rasszizmus? Érdekes, hogy a testi és a pszichés atrocitás mindig a normális fehér gyerekeket és tanárokat érinti. Óóó de érdekes. Arról sem számolt be a nagyérdemű média, amikor XY helyen egy helyes, értelmes és szép lányt majdnem halálra vert egy cigányokból álló lány csürhe, csak azért mert szebbnek találták maguknál, és féltékenyek voltak rá. Hát, persze, ez nem hír érték.
Azért a börtöntöltelékeknek adjanak oda milliós kártérítéseket, holott 5Ft vagy semmiféle egyéb haszna nem volt még a társadalomnak belőle, csak a segélyt kapja meg a bajt okozza.
Na nekem már a tököm kivan ezzel a velejéig kifordult hazug, számító világgal! Kívánom hogy éld át a fent említett sztorikat, és nem rosszból, hanem hogy tapasztald meg a bőrödön is, milyen az a rasszizmus és igazságtalanság... persze fehérként.
58.
Rendben, egyetértek, de akkor a "baloldali" média is hasonló sorsra jusson, mivel az is uszít, csak máshogy és más ellen. Különösen a 444 és a "független" index.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!