Líbiában miért utálták Kadhafit mikor jóléti állam volt?
Ugyan ez a helyzet volt Ukrajnában is. Ott is egy pénisz volt az elnök de nem volt ostoba. A népet felbújtották és jól megszopták (nem a háborúra gondolok hanem a gazdasági berendezkedésre).
Líbiát pedig az EU is megszopta,Khadafi vissza tartotta a migrációt ezt nem egy beszédében el is mondta ha őt eltávolítják százezrek fognak megindulni. Mint utólag kiderült nem hazudott
Most ölik és kínozzák meg őket
Kadhafi alatt nyugati színvonalon éltek...alapjövedelemmel,elképesztően jó egészségügyi rendszerrel
Pont ezért volt nekem furcsa
Líbiában dolgoztak ismerősök és kb Nyugat-Európában nem volt olyan király élet mint ott,ezért nem értettem miért lázadtak fel ellene
6
Megromlott az üzleti kapcsolat amerikával, és el kellett tüntetni. Igazából ennyi. Ez feltételezés, de mindent erre lehet visszavezetni, mert tényleg mindenki szerette és baromi okos embernek tartották. Aztán jött amerika 'megvédte' az országot, és hopp, Kadhafi lett a rossz.. hmm.. mintha már lett volna ilyen :D
7-es csak azt nem értem,hogy ez miért nem baj,hogy csinálták egy romhalmazt egy nyugati jóléti államból?
Ilyenkor hol vannak a nemzetközi szervezetek?
Líbia a nyugati jóléti állam.
tudod m hiányzik a mondat végéről, ezek:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
9-es ma már nyílván nem
Kadhafi alatt viszont jobban éltek mint a franciák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!