Az afrikaiak valóban tömegesen éheznek, vagy csak álhír, amiből az adománygyűjtők profitálnak, akik természetesen (nem tudom mennyi) százalékban részesednek az adományokból?
Ömlesztve leír 3 rasszt. De azért egy ilyen szöveget nehéz komolyan venni.
Ezek szerint a feketék buták, a fehérek okosak, de a távol keletiek még okosabbak.
Ennek így semmi köze a tudományhoz. Ez csak egy igénytelen szöveghalmozás...
#23 Továbbra is csak terelsz, ez nem véleménykérdés. Ott vannak a források. Egyébként továbbra is marhaságon rugózol, ott van kb 10 link, amit küldtem,te feltűnő módon, nem is próbálod cáfolni, ami le van írva,csak rámondod hogy igénytelen, aztán kész. Tudod te az a Rushton,Jensen,Richard Lynn? Ezek csak úgy mellesleg a modern IQ kutatás legnagyobb szakértői,de majd te biztos megmondod nekik Jászkukutyin-alsóról,hogy milyen igénytelen kutatásaik vannak. Ez így elég gyenge.
,,Ezek szerint a feketék buták, a fehérek okosak, de a távol keletiek még okosabbak." Igen. És? Talán nem így van? Nosza ,akkor mutass egyetlen egy populációk között végzett kutatást, ami ettől eltérőt mutat! De mint azt írtam(mivel ez is tény), ha már az agytérfogatnál különbség van,mégcsak IQ-teszt sem kell ahhoz, hogy ez egyértelmű legyen. De továbbra is az a probléma, ha neked ezt egy Nobel-díjas mondaná, akkor sem hinnéd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!