Hogyan képzelitek el a jövő Nyugat-Európáját?
Figyelt kérdés
Demográfiai (népesség, vallási és etnikai megoszlás) szempontból?
Gazdasági szempontból?
Környezeti/földrajzi szempontból?
2020. máj. 16. 01:18
11/13 anonim válasza:
Én bizakodó vagyok , hogy időben fognak lépni a Nyugati államok a fent említett dolgokban. Talán pont Németország esetében bizonyosodott be, hogy egy Hitler féle vezető képes volt szinte csodát tenni ott,mert sok rosszat lehet mondani Hitlerre de mégis talpra állította Németországot méghozzá nem is akármilyen szinten. Csak egy ilyen vezető kell aki talpra állítja nyugatot
12/13 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy Hitler azzal állította talpra a gazdaságot, hogy kivonta a zsidókat a gazdasági életből. Ilyen vezetőt most nem fognak megválasztani, mert utóbbiak kezében van a média, ami eldönti, hogy ki nyeri a választásokat.
13/13 anonim válasza:
Klíma szempontból szerintem nagyon rossz lesz.A vallással kapcsolatban szerintem nőni fog az ateisták száma.Etnikai kérdést nem tudom ez a politikától függ.Szerintem a népesség terén tömörülés lessz a nagyvárosokat tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!