Az Európai Unió miért akarja általánosan megtiltani a Fegyvertartást?
Én fegyvert élménylövészetileg meg katonailag tartok, az Önvédelmet én is hülyeségnek tartom.
Olvastam időközben, a terrorizmusra hivatkozva akarják Uniós szinten, ez értelmetlen, átlátszó, mert a terroristák lopott fegyverekkel pusztítanak, meg szélsőséges nyilvántartott, csak szökésben levő bűnözők és innentől saját vélemény, pótcselekvésként büntessük a hétköznapi lövészklubok tagjait.
hogy az emberek netudjanak fellázadni ha valami gebasz van.
Persze USA ott pszichológiai vizsgálat stb nélkül bárki vesz fegyvert de az EU ban sosem azokkal volt a gond akik legálisan tartottak. Bár az USA ban is csak az hír ha valaki gyilkol de többségben vannak azok az esetek amikor jogos önvédelmi helyzetben használtak fegyvereket (youtube tele van ilyenekkel, hírekben sosincs erről szó)
Én még mindig nem látom milyen érv van a fegyvertartás engedélyezése mellett. Az önvédelemről a kérdező is elmondta, hogy hülyeség. Az élménylövészethez nem kell otthon fegyvert tartani, adnak fegyvert a helyszínen.
Egy csomó minden van, amit nem engednek meg az állampolgároknak, mégse zavar senkit. Gyógyszer, vegyszervásárlás szabadon, szex rokonnal, stb. Pedig ezek még kevésbé veszélyesek másra, mint a fegyvertartás.
A P9RC / Glock / SIG P320 pisztolyoknak, amik rideg fém meg műanyag játékpisztolyok, azoknál sosem éreztem késztetést, hogy hazavigyem, addig a Kimber nagyon szép, szinte Díszfegyver jellegű M1911-eseket gyárt, vagy Gépkarabélyoknál is nagy különbség van a Gyári, Közkatonáknak osztogatott M4-esek meg Kalasnyikovok között, azok lebutítottak, addig Magánlőtéren az M4-esek és Kalasnyikovok valahogy műszakilag összehasonlíthatatlanul jobb felépítésűek, és használhatatlanok.
Eddig a Fegyvertartás, mert Németországban is az 1972-es Waffengesetz, Briteknél 1968-as Firearms Act, lehet sorolni, lehetett tartani Magántulajdonúlag Nagypuskát, és most akarják beszántani, azért mert Terrorizmusra meg Szervezett Bűnözésre hivatkoznak, amik teljesen fals indokok.
A hazai tiltás az 1956-os forradalom után indult be erősen.
Az EU. meg azért akarja, hogy ne tudd megvédeni magad a bevándorlóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!