Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jól gondolom hogy gazdaságilag...

Jól gondolom hogy gazdaságilag nagyon nagy gond van?

Figyelt kérdés
A világban és itthon is akkora mentocsomagokat jelentenek be hogy megáll az ész, pedig csak az elején vagyunk. A kormányok, pedig ugye nem a valós gondot ismerik el hanem igyekszenek kissebbnek beállítani a bajt.Az államohsztattasok pedig túl sokáig nem fogják bírni ezt a terhelést. Kifelé ömlik a költségvetésből a pénz befelé pedig alig megy Itt nem az éves GDP 1-2% fog eltűnni és nem is 10-20% és 1-2 év alatt ezt nem heverjük ki!
2020. ápr. 7. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Tudod hol van gazdaságilag nagy gond? Etiópiában meg az afrikai államokban.
2020. ápr. 7. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

Egy biztos kevesebbet tudnak lopni, akarom mondani, ország fejlesztésre befektetni, a kormány tagjai.

Sajnos azt látom én is, hogy egyre többeknek szűnik meg a munkahelye, még nekem is aki 10 éve otthonról dolgozom, most mint KATA -s vállalkozó jövőhónaptól szüneteltettem, mert nem lesz megrendelés, bevétel, így tartalékokat kell áttérnem, és én még szerencsés vagyok. Legtöbb embernek 1 hónapra sincs tartaléka, nem hogy 1-1.5 évre.

Véleményem szerint, most drasztikus munkanélküliség várható. Adó bevételek híján, pedig akadozni fog az alap szolgáltatások is, nyugdíjellátás, és bizony sötét képem van arról hova fog jutni az ország. :-(

De remélem, csak én látom borúsan a jövőt!

2020. ápr. 7. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a gazdaság nagy része hamar helyreáll majd.

Ezután a világon többen akarnak majd inkább autózni, mint tömegközlekedni és ez fellendítheti már rövid távon az autógyártást.

A turizmus iparág fogja jobban megszenvedni középtávon is és csökkenni fog az emebrek mobilitása is. Ezért a turizmus mellett az ingatlanoknál lehet visszaeséssel számolni.

Az egész világon óvatosabbak lesznek a befektetők és a tőzsdék, mert ez az év megmutatta, hogy bármikor jöhet valami hirtelen és váratlan esemény.

A repülőtereken megszokottak lesznek az átvilágításon kívül az egészségügyi vizsgálatok is, minimum lázmérés, gyanú esetén labor.

Nálunk is mindennapi lesz a szájmaszk viselése.

2020. ápr. 7. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:

A magyar költségvetésnek heti 100 milliárd a bevételkiesést.

Az elég sok, szóval baj az van.

2020. ápr. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!