Mit szólnátok ahhoz ha kormány olyan törvényt hozna, hogy az megsérti a tulajdonhoz való jogot a járvány miatt?
Figyelt kérdés
Például elkell menj a munkahelyedre autóval de ehhez ki kell tölteni egy nyilatkozatot, hogy honnan-hova mész és miért, a drága rendőr bácsi úgy dönt, hogy hibásan töltötted ki azt ( mert nincs példa a helyes kitöltésre) a bizonyos papírt és el kobozza az autódat. Majd szépen mész megtámadni a rendőr "döntését", igazat adnak de a kocsit nem kapod vissza, csak az általuk meghatározott értéket. Vegyünk példának egy 8000 eurós kocsi és vissza kapsz 3000 eurót és mehetsz amerre látsz... . Ok megértem a kijárási korlátozást de ez nem lenne túlzás?2020. ápr. 2. 17:29
21/23 A kérdező kommentje:
+ ma történt: egy lány le vitte a kutyát sétálni. A miniszter elnök azt nyilatkozta élőben, hogy aki kutyát sétáltat közvetlenül a tömbház előtt annak nem kell ilyen papírt kitölteni. Nos a lánynak mégis volt papírja és a rendőr mégis megbüntette hiába sírt és könyörgött térdre rogyva. Románia a lehetőségek országa.
Azthiszem kicsit eltértem a témától. De ez igazolja az előttem szólót. Hiába megy az ember a bíróságra, úgysem nyerhet
2020. ápr. 2. 20:01
22/23 anonim válasza:
Mindezt ugye hiteles forrással alá is tudod tàmasztani.
23/23 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 2. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!