Kínában és Olaszban hogy oldják meg karantén alatt a kutyasétáltatást (részletek lent)?
Kíváncsiságból, mert az írják, egy ember 3 naponta hagyhatja elé a lakást. Ha valaki egyedül gondoz 1 vagy 2 kutyát, akkor kivétel a szabály alol, hogy elviszi sétálni 2-3 alkalommal naponta a kutyust/kutyusokat? Vagy erre mi a szabály?
Csak kíváncsi vagyok, mert már amióta meghallottam érdekel.
Előre is nagyon szépen köszönöma felvilágosítást!
Szeretnék kérni választ a kérdésemre. Abban az esetben, hogy 3 naponta hagyhatja el egy ember a aakást, de az egy ember egy vagy két kutyáról gondoskodik, kivételt tehet az ember, hogy napi 2-3 alkalommal levihesse a kutyáját, kutyáit?
Mindenki kiszórakozta magát szerintem, a válaszukat töröltettem, mert nem csacsiságokra vagy pocskondiázásra vagyok kíváncsi, hanem egy hasznos válaszra.
Látom már, hogy téged aztán semmi sem fog megnyugtatni, csak az, ha azt olvasod, amit olvasni akarsz. Tessek:
Ha van kutyad/macskad, akkor rad nem vonatkoznak a szabalyok, szabadon maszkalhatsz az utcan, azt csinalsz, amit akarsz. Csak legyen nalad a kutyad/macskad!
Nagyon szépen köszönöm! Ment a zöld kéz.
"Látom már, hogy téged aztán semmi sem fog megnyugtatni, csak az, ha azt olvasod, amit olvasni akarsz."
Mivel ez nem egy vita fórum, hanem egy kérdezz-felelek oldal, nem értem, ez miért gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!