A baloldaliak miért nem mennek a no go zónákba (amik ugye tudjuk nincsenek, csak Fidesz propaganda) és bizonyítják be, hogy nincs probléma a "migrácsok" integrációjával?
Én egyszer jártam egy németországi "no go" zónában, utána tudtam meg, hogy az volt, ahol elvileg a fehér embert minimum kicsontozzák.
Annyit mondok kulturáltabb volt sok hazai környéknél, és nem csak a cigánygettókra célzok. Egy tök átlagos városrész volt valóban sok bevándorló hátterű emberrel.
"Amúgy a veszélyes környék nem egyenlő azzal, amit a jobberek hazudnak, hogy egyes terüeteken nincs közigazgatás, annyira senkiföldjei."
a gyurcsányisták saját fröcsögésüktől nem hallják amit a jobbosok mondanak, ezért aztán kiköltik a saját hülyeségüket, hogy mit gondolnak a "jobberek"
na ilyen az amikor anyu meg apu testvérek, és a gyerek népszaván szocializálódik
2 es kommentelő, ezek a cikkek erősen ferdítik a valóságot.
Bár svéd országban nem jártam, de bécsben elég durva negyedek vannak. Nővérem kint él a férjével, és évek alatt az utcák szennyezetsége folyton nőtt, és igen vannak durvább, menekültekkel teli negyedek.
Egyébként nem hiába van, az hogy a bécsi ingatlan árak zuhanórepülésben vannak.
Egyébként a nővéreimen keresztűl megismerkedtem két nagyon kedves iránival.
Ők nem voltak hajlandók menekült státusszal érkezni, és a vízummal nagyon sokat szívnak emiatt, de egyszerűen nem akarják hogy egy kalap alá vegyék őket a menekült bevándorlókkal.
"Bár svéd országban nem jártam, de bécsben elég durva negyedek vannak"
Akarod mondani abban a Bécsben, ahova Lázár kiment félni, aztán kiderült, hogy az elmúlt évek egyik legjobb bűnözési statisztikáját hozta és rendszeresen kerül be a legélhetőbb városok kategóriájába?
Persze, biztos vannak rosszabb környékei, de akkor ezen a ponton kijelentem, hogy Budapest egy sz"rfészek, bűnözőktől hemyzsegő erkölcsenyészet, csak a Király utca miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!