Magyarország mikor fogja leállítani a heti 3-szori repülőjáratot KÍNÁVAL? KARANTÉN Olaszországban már 2 megyében is!
És ha lesz is akkor mi van.
Influenza is van rendszeresen. Attól nem parázol? Pedig többen halnak meg tőle.
Nos, nyilván Ti nem tudjátok, de sajnos épp a veszélyeztetett kategóriába tartozom: nem is vagyok fiatal, ráadásul a tüdőmmel vagyok leszázalékolva.
A "félelmem" abból fakad, hogy anno a csernobili katasztrófát is "elbagatellizálták", nincs ott semmi kérem, sőt, mint tudjuk, még sofőröket is küldtek szép számmal a sugárzó területre.
Amit nagyon hiányolok, hogy semmiféle egészségügyi tájékoztatás NINCS, hogyan lehetne védekezni ellene?
Maszk, nem maszk, véd-nem véd, kézmosás (oké, azt mindig kell), de ha cseppfertőzéssel terjed, akkor hiába mosok kezet, stb.
Ja, ne menj nagy létszámú közösségbe, mint védekezés - ennyit én is tudok :-)
"Nincs értelme, csak fokozná a pánikot."
Ja, először Kínában is így álltak hozzá - aztán rájöttek, hogy mégis szembe kell nézni a dolgokkal...
Azóta már meghalt a Wuhani kórház vezetője is :-(
Meg ez a kérdező is így állt hozzá, nincs itt semmi gond kérem - aztán elutazozz Sanghai-ba - azóta sem tudunk róla semmit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__10294649-holna..
Amúgy meg az óvintézkedés szerintem nem egyenlő a pánikkeltéssel.
Egyik évben egy télen 2-3 napig leállt a város, (Budapest), mert akkora hó és hideg volt, hogy még a teherautók sem tudtak szállítani - akkor sem volt pánik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!