A németek büszkék arra, hogy ők németek, és a németet beszélik?
Én Németországban születtem és itt élek már egy jó ideje. A németek a világháborúk óta ki vannak téve minden kultúra befogadásának, ami által kicsit elveszett ez a "hazafiasság". Amikor az orosz vendégmunkások/menekültek jöttek akkor mindenki rájuk akart hasonlítani (ruha, beszéd, stílus). Most pedig az utóbbi évek közelkeleti bevándorlása teszi ezt. (Arab/török kultúra, Shisha,arab szavak, termékek stb.) Ugye ezek az emberek mind hozzák magukkal a kultúrájukat, a németek meg valamiért próbálnak kitörni a saját kultúrájukból, amit nem értek, mivel világ szerte tisztelik a német munkásságot, precizitást stb.
Szóval persze vannak akik büszkék rá, hogy németek, de a baj, amit már az előttem kommentelők is részleteztek, hogy a politika egyszerűen túl nagy hangsújt fektet a bevádorlók integrálására, ezáltal ha valaki büszke rá, hogy német és nem feltétlen akar más kultúrák tenyeréből enni, azt egyből lenácízák, vagy egyből jobboldali radikálisnak nézik.
# 8/8
Az, hogy a magyarok ez ellen nem tesznek semmit, nem a cigany miniszterelnok es a fajtarsai hibája. 2006ban még voltak legalabb tökös emberek akik eltudtak zavarni egy hazug faxt. Most nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!