Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen az élet közép szibériában?

Milyen az élet közép szibériában?

Figyelt kérdés

Gyerek korom óta szeretem az orosz mentalitást/kulturát ill. a hideg/havas éghajlatok nagy imádója vagyok, ezért is gondolkoztam el, hogy kivándoroljak. 20 éves vagyok tavaly érettségizem és jelenleg is részmunka időben dolgozom, mivel még nem tudom pontosan mit szeretnék végezni. Ezért is lenne szerintem most a legjobb alkal "egy új életet" kezdeni és itt jön képbe a kérdésem.

Milyen az élet szibéria közép/déli tájain. Gondolok itt városokra mint Novoszibirszk, Krasznojarszk, Omszk stb. Mibe érdemes ott belevágni munka, tanulás szempontból? Milyen kikapcsolódási lehetőségek vannak? Ill. Hogy müködik a letelepedés?

2020. febr. 11. 15:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
20# Szerintem rákeresett az orosz esküvői képekre, amiket ajánlottan neki és meggondolta magát
2020. nov. 27. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!