Tulajdonképp miért lépett ki Nagy Britannia az unióból?
Ők mint vezető hatalom mi az oka neki.
Ez inkább azt tükrözi hogy a németek dirigálását nem tűrik.
Én szerintem egy teljesen téves elképzelés miatt, miszerint a "migránsaik" majd akkor eltűnnek, és visszatér az állapot, amikor Angliában angolok élnek.
Na, ehelyett a külföldiek már mind megkapják a tartózkodási engedélyt, az EU nyújtotta előnyöktől cserébe jól elesnek, kivéve persze ha majd mindent sikerül kétoldali szerződésekkel rendezniük.
Én úgy gondolom, rá fognak jönni, hogy nem pont ezt akarták, és nem így képzelték, főleg ha az angol birodalom még megmaradt része is majd most, emiatt fog széthullani.
Lehet szidni az EU-t, nyilván ezer és egy probléma van a vezetésben, ezt mindenki tudja. A jövő mégis az, hogy ez az aprócska Európa a még kisebb kis országaival csak akkor tud egyáltalán tényező lenni a globalizálódó világban, ha egységesen lép fel. Hiszen különben kis államocskák állnak szemben USÁ-val, Oroszországgal, illetve az egyre feltörekvő ázsiai óriás-országokkal.
Na, mindegy, majd a történelem eldönti, hogy mi lesz, és kinek lesz igaza. Úgyis mindig csak utólag lehet okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!