Az év első kérdése "Külföldi politika" kategóriában: megint a brexit lesz-e a fő téma egész évben?
Figyelt kérdés
Ugye aki naivan azt hiszi hogy január 31-én lezárul a brexit, az nagyon is téved.2020. jan. 1. 10:02
2/8 anonim válasza:
Nem valószínű. Mindennek van határa.
4/8 anonim válasza:
Most már azért esélyes hogy nem.
5/8 anonim válasza:
Nem hiszem. A lényeg eldőlt, a halászati egyezmények és egyéb szarságok meg nem annyira érdekesek. Mármint nekünk.
6/8 anonim válasza:
És majdnem a halászati szarságon bukott el az egész egyezmény :-D
7/8 anonim válasza:
#6, jogos, alulértékeltem a dolgot.
Akkor jöttem rá, mikor olvastam, hogy a brit haditengerészet is készülődik.
De, ha jól értem, akkor tegnap lezárták ezt a kérdést is, ugye? (#5)
8/8 anonim válasza:
Asszem valami olyan kompromisszumot kötöttek hogy az EU-s halászok csökkentett kvótát kapnak a brit vizeken, a brit halászok meg valami pénzalapot a kormányuktól, de a lényeg hogy a parlamentek rá fognak bólintani pár nap múlva és így nem lesz hard-brexit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!