Magyarok miért hiszik hogy itt nincsenek migránsok?
Figyelt kérdés
Szerbiában élek és itt a határ környék. Bent a városban elég szép nagy számmal vannak jelen a migránsok. Vucsics szép kis summát kap azért ha ide befogadja őket úgy a Koszovói cigányokat is. Elég sokan akarnak átmenni a határon is. Ma este pedig az egyik haveromat mikor a helyi kocsmából mentünk haza felé ami kb. éjfélkor zár be egy egész csapat migráncs ránk támadt, és a barátom a sürgősségire kellett bevinni. A rendőrség pedig ki sem jött. És gyakorin tik Magyarországon ezt nem veszitek komolyan meg a meg a médiáitok sem. Hát most megjartam mesélhetek nektek erről van még tapasztalata bőven.2019. dec. 26. 01:51
11/15 anonim válasza:
Mi ez a ballib hülyeség, hogy ide nem akarnak migránsok jönni? Akkor miért van tele Budapest romával, kínaival, arabbal és négerrel, ha ide aztán sem régen sem most nem akar jönni migráns?
12/15 anonim válasza:
"És gyakorin tik Magyarországon ezt nem veszitek komolyan meg a meg a médiáitok sem."
Mi az hogy nem vesszük komolyan? Nekem két kollégám szúrták le eddig, másiknak francia kulccsal széttörték az állkapcsát, nekem pedig leverték a lakatomat. Sokkal komolyabban veszem őket mint te. Akkor mondj véleményt, ha ismersz.
13/15 anonim válasza:
#9 igen, szovjetekkel. Az putyin kgb ügynök elvtárs népe. Hátha kapnak pár milliárdos épületet ócsóért...
14/15 anonim válasza:
Most azért kerestem itt rá, hogy tájékozódjam. Köszi, hogy leírtad, csak arról tudok, amiről értesülök nyilván.
Vagy szerinted melyik oldalt kellene rendszeresen olvasni ahhoz, hogy lássuk, mi a valóság migránstéren?
Sajnálom amúgy, hogy arra ilyen szomorú a helyzet.
Sok kitartást!
15/15 felkelhetetle válasza:
Hát igen ilyen az amikor az adott médium túl sokat hazudik és amikor tényleg baj van, a kutya sem hisz nekik!
Egyébként én is vajdasági vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!