Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyarok miért hiszik hogy...

Magyarok miért hiszik hogy itt nincsenek migránsok?

Figyelt kérdés
Szerbiában élek és itt a határ környék. Bent a városban elég szép nagy számmal vannak jelen a migránsok. Vucsics szép kis summát kap azért ha ide befogadja őket úgy a Koszovói cigányokat is. Elég sokan akarnak átmenni a határon is. Ma este pedig az egyik haveromat mikor a helyi kocsmából mentünk haza felé ami kb. éjfélkor zár be egy egész csapat migráncs ránk támadt, és a barátom a sürgősségire kellett bevinni. A rendőrség pedig ki sem jött. És gyakorin tik Magyarországon ezt nem veszitek komolyan meg a meg a médiáitok sem. Hát most megjartam mesélhetek nektek erről van még tapasztalata bőven.

2019. dec. 26. 01:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Mi ez a ballib hülyeség, hogy ide nem akarnak migránsok jönni? Akkor miért van tele Budapest romával, kínaival, arabbal és négerrel, ha ide aztán sem régen sem most nem akar jönni migráns?
2019. dec. 26. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

"És gyakorin tik Magyarországon ezt nem veszitek komolyan meg a meg a médiáitok sem."

Mi az hogy nem vesszük komolyan? Nekem két kollégám szúrták le eddig, másiknak francia kulccsal széttörték az állkapcsát, nekem pedig leverték a lakatomat. Sokkal komolyabban veszem őket mint te. Akkor mondj véleményt, ha ismersz.

2019. dec. 26. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
#9 igen, szovjetekkel. Az putyin kgb ügynök elvtárs népe. Hátha kapnak pár milliárdos épületet ócsóért...
2019. dec. 26. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Most azért kerestem itt rá, hogy tájékozódjam. Köszi, hogy leírtad, csak arról tudok, amiről értesülök nyilván.

Vagy szerinted melyik oldalt kellene rendszeresen olvasni ahhoz, hogy lássuk, mi a valóság migránstéren?

Sajnálom amúgy, hogy arra ilyen szomorú a helyzet.

Sok kitartást!

2020. jan. 2. 16:28
 15/15 felkelhetetle ***** válasza:

Hát igen ilyen az amikor az adott médium túl sokat hazudik és amikor tényleg baj van, a kutya sem hisz nekik!

Egyébként én is vajdasági vagyok

2020. jan. 8. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!