A Brexit öngyilkossági hullámot indíthat el Kenyában?
Figyelt kérdés
Nagy-Britannia utolsó meglévő gyarmata Kenya. Ha a britek kilépnek az Unióból, az olyan lenne a kenyaiaknak, mintha apát kirúgnák a munkahelyéről.2019. dec. 22. 16:32
1/9 anonim válasza:
Az én apámat is rúgták már ki, mégsem lettem öngyilkos.
2/9 anonim válasza:
A wiki azt mondja, hogy Kenya 1963-ban függetlenedett.
3/9 anonim válasza:
Észak-Írországgal viszont lehetnek majd gondok.
4/9 anonim válasza:
Persze, meg hóvihart Kongóban...
5/9 anonim válasza:
Nemhinném hogy a brit gyarmatokra bármi hatással lenne a kilépés. A legnagyobb gyarmatuk brit guyana sem egy jelentős ország, nekik épp elég jó ha a brit piacra feltudják dobni a banánukat meg a kaucsukaot meg bármit amit termelnek, szal a gyarmatoknak édesmindegy
6/9 anonim válasza:
"A Brexit öngyilkossági hullámot indíthat el Kenyában?"
Én nem reménykedem ebben, sajnos inkább minden szaporodási hullámot generál...
7/9 anonim válasza:
Kenya régóta nem brit gyarmat, valamit nagyon benéztél...
8/9 anonim válasza:
Az elsőnek privátban gratulálni kívántam, erre nem elérhető a fiókja már. Öngyilkos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!