Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják sokan Greta...

Miért utálják sokan Greta Thunberget?

Figyelt kérdés

2019. dec. 13. 12:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
38%

Mer az origo meg a 88 azt mondta hogy utálni kell + egy nagy adag irigység.

Valódi okuk nincs.

2019. dec. 13. 12:56
 2/29 anonim ***** válasza:
42%
Nem őt magát, a mögötte álló libsiket gyűlölöm.
2019. dec. 13. 13:00
 3/29 anonim ***** válasza:
78%
Utálni nem utálom, és lényegében az általa képviselt értékekkel is nagyrészt egyetértek, viszont ahogy előadja magát, az olyan öntelt, fennhéjázó és túlzó, hogy sokakat irritál.
2019. dec. 13. 13:07
 4/29 anonim ***** válasza:
84%
Én nem kivételezek vele, mindenkit utálok!
2019. dec. 13. 13:08
 5/29 anonim ***** válasza:
56%
Mert egy tipikus liberálfas(z)ista. Ő az a tipikus jellem, aki a szabadságjogok védelme mögé bújva, pontosan azt akarja kierőszakolni, amit ő akar... Aki még nem ért vele egyet, abba belerúg. Olyan Szar-gentini 2.
2019. dec. 13. 13:14
 6/29 mindentudó99 ***** válasza:
66%
Nem utàljàk de tizenéves létére egy pszihopata anyagyilkos tekintete van. Ez sokakat iritál . És nagyrészt egy gyereknek mi fogalma lehet a klímavàltozás megállításának a megoldásáról. Felhasználják és turnéznak vele.
2019. dec. 13. 13:20
 7/29 anonim ***** válasza:
60%
+ "Greta Thunberget enyhe Asperger-szindrómával diagnosztizálták. A The New Yorker újságírójának elmondta, némileg másképp látja és ítéli meg a világot, mint az emberek többsége." WP
2019. dec. 13. 13:21
 8/29 anonim ***** válasza:
61%
Magát a beteg kislány kizsákmányolását és a ránövő klímahisztit utáljuk
2019. dec. 13. 13:28
 9/29 anonim ***** válasza:
77%
Én ha úgy tetszik liberális gondolkodó vagyok, de nem bírom. Nincs bajom azzal amit mond, sőt szerintem igaza, van, de az egész jelenség, ahogy előadja magát, na az egy nagy freakshow.
2019. dec. 13. 13:30
 10/29 anonim ***** válasza:
58%

Így lehet egy jó ügyet is antipatikussá tenni, egy rossz karakterrel.

Pl ha egy mosolygós idős bácsikát választottak volna helyette, valószínű az emberek 80%-a felfigyelt volna rá.

Így a szokásos 20% tapsol neki, a frusztrált, szélsőbalos, egyedülálló, leszbikus, mogorva, stb feminista űrlények.

A kommentáradat alapján ez a tapasztalat, kiknek tetszik.

2019. dec. 13. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!