1/29 anonim válasza:
Mer az origo meg a 88 azt mondta hogy utálni kell + egy nagy adag irigység.
Valódi okuk nincs.
2/29 anonim válasza:
Nem őt magát, a mögötte álló libsiket gyűlölöm.
3/29 anonim válasza:
Utálni nem utálom, és lényegében az általa képviselt értékekkel is nagyrészt egyetértek, viszont ahogy előadja magát, az olyan öntelt, fennhéjázó és túlzó, hogy sokakat irritál.
4/29 anonim válasza:
Én nem kivételezek vele, mindenkit utálok!
5/29 anonim válasza:
Mert egy tipikus liberálfas(z)ista. Ő az a tipikus jellem, aki a szabadságjogok védelme mögé bújva, pontosan azt akarja kierőszakolni, amit ő akar... Aki még nem ért vele egyet, abba belerúg. Olyan Szar-gentini 2.
6/29 mindentudó99 válasza:
Nem utàljàk de tizenéves létére egy pszihopata anyagyilkos tekintete van. Ez sokakat iritál . És nagyrészt egy gyereknek mi fogalma lehet a klímavàltozás megállításának a megoldásáról. Felhasználják és turnéznak vele.
7/29 anonim válasza:
+ "Greta Thunberget enyhe Asperger-szindrómával diagnosztizálták. A The New Yorker újságírójának elmondta, némileg másképp látja és ítéli meg a világot, mint az emberek többsége." WP
8/29 anonim válasza:
Magát a beteg kislány kizsákmányolását és a ránövő klímahisztit utáljuk
9/29 anonim válasza:
Én ha úgy tetszik liberális gondolkodó vagyok, de nem bírom. Nincs bajom azzal amit mond, sőt szerintem igaza, van, de az egész jelenség, ahogy előadja magát, na az egy nagy freakshow.
10/29 anonim válasza:
Így lehet egy jó ügyet is antipatikussá tenni, egy rossz karakterrel.
Pl ha egy mosolygós idős bácsikát választottak volna helyette, valószínű az emberek 80%-a felfigyelt volna rá.
Így a szokásos 20% tapsol neki, a frusztrált, szélsőbalos, egyedülálló, leszbikus, mogorva, stb feminista űrlények.
A kommentáradat alapján ez a tapasztalat, kiknek tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!