A svájci állampolgárság megszerzése tényleg nehéz? Nemrég olvastam erről egy újságcikket ami azonban szerintem, ha igaz, már a vicc kategória.
"Majd magyarázd el a hollandoknak is, hogy a nyelvük nem létezik! [link]
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad."
Ezért a kövér 0 százalékért megérte okostojást játszanod és bemásolnod egy Wikipédia szócikket amit 2 másodperces Google kereséssel találtál.... Visszafelé sült el.
Nem egészen olvastad el a cikket. A 25 éves nő Svájcban született... Az állampolgársági vizsgán bukott el olyan kérdéseken, amire a svájciák többsége se válaszolt volna jobban.
Egyébként a legtöbb országban nehéz, egyesekben lehetetlen megszerezni az állampolgárságot. De vannak olyan országok is, ahol a születés helye szerint azonnal állampolgárságot kapsz. Mások meg "diszkriminálnak", azaz bizonyos országok állampolgárai könnyen, mások nehezen kapják meg azt.
#5, #16
Kedves svájci állampolgár,
Egy darabig próbáltam követni az idézett linket, de nem jutottamel az állampolgársági vizsgáig.
A kérdező linkje éppen arról szól, hogy az egész életében svájcban élt fiatal nő elbukott az állampolgársági vizsgán, mert nem tudta, hogy hívják a helyi kisboltot.
Te talán elmagyarázhatnád, hogy is van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!