World Trade Center-be amikor történt a merénylet kik nem voltak az épületben? Ők már tudták hogy merénylet lesz?
Figyelt kérdés
2019. nov. 17. 10:44
2/8 szántóvető válasza:
én például nem voltam bent.és fogalmam sem volt hogy mi készül.
3/8 anonim válasza:
Valóban az átlagostól eltérően szokatlanul kevesen tartózkodtak munkában aznap és kifejezetten sok fejes is pont hiányzott és persze maga Silverstein is véletlenül pontosan aznapra kapott időpontot a bőrgyógyászhoz, de ez így lehet a véletlenek furcsa összjátéka is, nem kell rögtön rosszra gondolni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo sem volt ott. Valoszinuleg tudott arrol, hogy mi keszul. A kerdes csak az, hogy kitol kaphatta a fulest. Szerintem az Al Kaidatol.
5/8 anonim válasza:
Lényegében senki a célközönség ből, mert a munkaidő kezdete előtt álltak bele a gépek..
A halottak a személyzet volt meg a tűzoltók
6/8 Salamon Bálint válasza:
Egyik gép 8:46-kor csapódott be, a másik 9:03-kor. Tehát, egyik munkakezdés előtt, a másik meg bár munkaidő kezdés után pár perccel, de a legtöbben az első becsapódás után be se mentek.
7/8 anonim válasza:
igen...Izraelből kapták a fülest gyorsan!
8/8 anonim válasza:
Én se voltam, de én tudtam róla... A merénylők maguktől hívtak fel előtte, név szerint kerestek, és miel rosszul beszéltek angolul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!